19 / 04 / 2024

modern şehir

modern şehir

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin ilki Adana’da düzenlendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bir oteldeki zirvede, illerinin kentsel dönüşüme iyi bir örnek olduğunu belirtti.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Kanal İstanbul bir modern şehir projesidir!

Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir su yolu meydana getirecek olan Kanal İstanbul projesi tartışmaların odağında yer alıyor. Peki proje neden yapılmalı? 

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları!

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede anahtar teslimi 31 Aralık 2020'de yapılacak...

Ataşehir Modern İzmir satış ofisi!

1.094 daireden meydana gelen ve 1+1'den 4+1!e kadar tüm daire tiplerine yer verilen Ataşehir Modern İzmir satış ofisi ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz...

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı!

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 297 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir Modern İzmir fiyat listesi!

19 blok olarak yükselen Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Ataşehir Modern İzmir fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor...

Ataşehir Modern satışta!

Ataşehir Modern İzmir projesi bugün satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede toplamda 1.094 daire bulunuyor. 

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor!

Ataşehir Modern yarın satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Ataşehir Modern daire planları!

Ataşehir Modern daire planları haberimizde yer alıyor. Gergül İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Ataşehir Modern projesi Gergül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Ataşehir Modern satışları başladı mı?

Ataşehir Modern 3 Kasım'da satışta!

Gergül İnşaat yeni konut projesi Ataşehir Modern'i 3 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkaracak. İzmir'de inşa edilen projede hazırlıklar devam ediyor.

Ataşehir Modern İzmir'de lansman çok yakında!

Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’in hazırlıkları tamamlanmak üzere. Abdulkadir Gültekin bizzat verdi; ''hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun'' dedi.

modern şehir Haberi

modern şehir

Türkiye'de çarpık şehirlerin mimarlarının sadece belediye başkanları olmadığını anlatan Sözlü, ülkenin sosyal ve ekonomik yapısının da bunu etkilediğini söyledi.


Teknolojinin kullanıldığı "akıllı" evlerle sağlıklı şehirleşmeye gidilemeyeceğini savunan Sözlü, şöyle devam etti:


"İyi konumlandırılmış ve yerleştirilmiş, mimari hassasiyeti olan yapılar inşa edilirse sağlıklı şehirlerden bahsedebiliriz. Bina sağlıklı ise siz ona 50 yıl sonra da teknolojik gelişimleri monte edebilirsiniz. Sadece binaların yenilendiği değil, altyapı problemlerinin giderildiği model kapsamında, şehirlerimizi bütüncül anlayışla rehabilite edeceğiz.''


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu  Başkanı Kamil Yanıkömeroğlu da zirvede, modern şehircilik ve kentsel dönüşüm süreçlerinin gelişmesi adına önemli adımların atılacağını belirtti.


Yanıkömeroğlu, ''Modern şehirler akıllı binalardan ibaret değil. Aynı zamanda teknik, sosyal ve kültürel altyapıların da doğru planlanması şart. Bu nedenle kentsel dönüşüm projelerini önemsiyoruz'' dedi.


Dünya Gazetesi Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ...