28 / 03 / 2024

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Adana ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta!

İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları konuşulacak.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta!

İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları bu zirvede konuşulacak.

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nin ilki Adana'da!

Rönesans Holding ana sponsorluğu Emlak GYO’nun katkılarıyla Dünya Gazetesi ile Cnbc-e işbirliğinde düzenlenen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin ilki Adana’da gerçekleştiriliyor..

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 26 Şubat'ta!

Türkiye’nin modern şehirleri, bu zirvede konuşulacak!. İlki 26 Şubat’ta, Adana’da gerçekleşecek “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”, Türkiye’nin kentsel dönüşümünü, başarı hikayelerini ve yatırım fırsatlarını masaya yatırıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 500 personel alımı kadro dağılımı belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı duyurdu! 500 Sözleşmeli Personel alımının kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılması" esaslarında düzenlemeye gidildi. Bu çerçevede 895 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 3 bin personel alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum sosyal konut projesinin 200 bin kişiye iş imkanı yaratacağını belirterek, 50 bin gence bu şantiyelerde istihdam imkanı yaratılacağını söyledi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 1.587 personel alıyor! Son 3 gün! Hemen başvurun! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1.587 personel alıyor. Büro personeli, mühendis, avukat, mimar gibi statülerde personel alımı için son başvuru tarihi 12 Aralık olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu? Başvuru şartları açıklandı mı? İşte ayrıntılı bilgiler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yüksek maaşla personel alacak!  Elinizi çabuk tutun...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak, nereden, nasıl yapılacak? İşte ayrıntılı bilgiler...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı! TOKİ sosyal konut başvurularınız iptal olabilir! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesi gündemde yer alan konulardan biridir. 81 ilde hayata geçecek olan sosyal konut başvuruları hakkında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı uyardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı yapıyor! İşte başvuru şartları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 130 personel alımı yapacağını duyurdu. İşte merak edilen detaylar!

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede Haberi

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi nerede

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin Adana ve Antalya’dan sonra üçüncü durağı, 2017 yılı için Avrupa Yeşil Başkenti olmaya aday gösterilen Bursa oldu.


Dünya Gazetesi ve CNBC-E işbirliğinde, Rönesans Gayrimenkul ana sponsorluğu ve Emlak GYO’nun katkılarıyla düzenlenen ve bu yılki odağını ‘Akıllı ve Yeşil Şehirler’ olarak belirleyen zirvenin açılışı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katıldığı bir organizasyonla yapıldı. Zirvenin diğer sponsor firmaları arasında gayrimenkul pazarının lider kuruluşlarından Sur Yapı, mutfak ve banyo ekipmanları başta olmak üzere dünyanın en büyük eviye ve davlumbaz üreticisi Franke ve mobilya ile kapı donanımlarının yenilikçi markası Häfele de yer aldı.


“Yeşil şehircilik nedir?”, “Dünyada bu konuda hangi uygulamalar öne çıkıyor?”, “Türkiye’nin kentsel dönüşümünde yeşile...