25 / 04 / 2024

modernist esenyurt ara ödeme

modernist esenyurt ara ödeme

Beylikdüzü'nde 12 bin konutluk Modernist'te yüzde 15 peşinat ödeyen tüketiciler, 6 ayda bir yüzde 10'ar ödeme yapacak, kalan kısım için ise kredi kullanabilecek.

Hamadan Gayrimenkul Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hamadan Gayrimenkul Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile H. Abdelrahman A. A. Alzaroonı tarafından kuruldu.

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alyaser Grup Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Albarbrı ve Yaser Barbarı ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru 20 Nisan 2023!

Esenyurt Üniversitesi akademik personel bünyesine yeni Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi ekleyeceğini açıkladı. Son başvuru 20 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Lara Taşıt Araçları Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lara Taşıt Araçları Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ramazan Uğur tarafından kuruldu.

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sentez Car Motorlu Araçlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Asya Yılmaz ve Murat Memur ortaklığında kuruldu.

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Winner Estate Gayrimenkul E-Ticaret Araç Alım Satım Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şekh Noh ve Wael Masrıeh ortaklığında kuruldu.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Future Emlak Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Future Emlak Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Afsaneh Agha Seyedesmaelilami, Farnaz Majıdı ve Shabnam Eslamı Tamıjanı ortaklığında kuruldu.

Akif Hamzaçebi'nin konut mağdurları için verdiği araştırma önergesi reddedildi!

TBMM Genel Kurulunda, CHP'nin "İstanbul Esenyurt'taki konut mağdurları" konusunda verdiği araştırma önergesinin gündeme alınması önerisi kabul edilmedi

Esenyurt'ta sel felaketi: 437 ev hasar gördü!

İstanbul Esenyurt’ta bir kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin bilançosu ortaya çıktı. Selde 437 ev, araç ve iş yeri hasarlandı.

modernist esenyurt ara ödeme Haberi

modernist esenyurt ara ödeme

Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü Esenyurt'ta başlattığı 12 bin konutluk Modernist projesinde yürütülen 'kolay ev' kampanyası devam ediyor.

Kampanya kapsamında yüzde 15 peşinat ödeyen tüketiciler, 6 ay sonra yüzde 10, onu takip eden 6 ay sonunda da yüzde 10 ödeme yapacak. Bedelin kalan yüzde 65'lik bölümünü evlerini teslim aldığında ödeme imkanına sahip olan tüketiciler, böylece geç ve avantajlı kredi
kullanarak faizlerin düşme eğiliminden faydalanacak ve kira öder gibi ev sahibi olabilecek. Toplam 45 bin kişiye yaşam imkanı sunacak proje 3 etaptan oluşacak. İlk etabı en geç Eylül 2009'da teslim edilecek.


Modernist'de, çim ve koru alanı, şelale, gölet, seyir terasları, çardaklar, cafeler, anfi tiyatro, açık yüzme havuzu, yürüme parkurları, koşu ve...