20 / 04 / 2024

Modernist İstanbul hakkında bilgi

Modernist İstanbul hakkında bilgi

2007 yılında Yeşil İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçireceği Modernist satışa sunulmuş. Toplam 10 bin konutluk olarak planlanan Modernist'te bulunan daireler, metrekaresi 950 liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın! 7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika!

İstanbul'da yaşayanlar acilen buraya baksın!  7.5'in üzerinde deprem riski! Büyük İstanbul depremi hakkında son dakika açıklaması resmen geldi!..İşte bütün ayrıntılar...

Borsada beklenen oldu 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Borsa İstanbul'da manipülasyon yaptıkları iddiasıyla 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulurken aynı zamanda bu kişilere işlem yasağı da getirildi. İşte o isimler...

Kanal İstanbul: Ekrem İmamoğlu hakkında inceleme başlatılması neden tartışma yarattı?

İçişleri Bakanlığı'nın Kanal İstanbul projesini eleştiren afişler sebebiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlattığı inceleme gündeme oturdu. Hukukçular da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Soylu hakkında suç duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili 27 konuda soruşturma izni veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve müfettiş Arif Yıldırım hakkında suç duyurusu yaptı. Suç duyurusunu İmamoğlu'nun avukatı gerçekleştirdi...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası hakkında açıklama!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında Akiş GYO tarafından açıklama geldi.

İstanbul Havalimanı işçileri hakkında iddianame hazırlandı!

Talepleri yerine getirilsin diye eylem yapan ve daha sonra gözaltına alınan İstanbul Havalimanı işçileri hakkında iddianame hazırlandı...

Kalamış sahili çalışmaları hakkında soru önergesi hazırlandı!

İstanbul Kadıköy ilçesi sınırlarında yer alan Kalamış sahilinde yapılan çalışmalar meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sahil hakkında Bakan Özhaseki'ye 6 soru sordu..

Hazineye ait taşınmaz mallar hakkında kanun teklifi verildi!

İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve 13 Milletvekili, Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi..

Kentsel dönüşüm süreci hakkında bilinmeyenler!

İstanbul’da, zamanla olması gerekenden daha büyük, aşırı ve sağlıksız bir yığılma gerçekleşti. Gür Law Hukuk Bürosu ortaklarından Sena Apak, Türkiye’de kentsel dönüşüm süreci hakkında bilinmeyenleri anlattı.

4 ildeki 5 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Niğde'deki 2, İstanbul, Isparta ve Ağrı'daki yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Deniz GYO'nun ortaklık aleyhine davası hakkında açıklama!

Deniz GYO bildirimi 22.08.2016 tarihinde yapılan, şirket aleyhine İstanbul 19.Asliye Hukuk Mahkemesi nezdinde 2016/299 Esas sayılı dosya ile açılan dava hakkında bilgilendirme yaptı.

Vasip Şahin devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin Nişantaşı Anadolu Lisesi, Köse Raif Paşa Köşkü, Şeker Han, Bayrampaşa Eğitim Kompleksi ve İstanbul Ticaret Odası Esenler Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Koreliler Kanal İstanbul hakkında bilgi almak için geliyor!

Koreli asker ve öğretmen fonları Kanal İstanbul, 3’üncü köprü gibi Türkiye’nin dev projeleri hakkında bilgi almak için geliyor. 25 fonun üst yöneticisinin yatırım için ayırdığı bütçe 1 milyar ile 10 milyar dolar arasında değişiyor.

Modernist İstanbul hakkında bilgi Haberi

Modernist İstanbul hakkında bilgi



Hem yaşam, hem yatırım fırsatı...


Yeşil İnşaat'ın özel sektörün en büyük yaşam projelerinden biri... Modernist İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçiyor. Toplam 10.000 konutluk 3 etap olarak planlanan Modernist, ilk kez yaşanacak yeniliklerle standartları değiştiriyor. Seçim özgürlüğü yaratan farklı daire tasarımları, etkileyici çevre düzeni, geniş sosyal ve spor olanaklarıyla beklentilerin ötesinde bir yaşam sunuyor. Modernist, gerçek fiyatla daha iyi bir hayat için.


modernçevre

Göletler ve şelaleler, yürüme, koşu ve bisiklet yolları, büyük ve küçük yüzme havuzu, çardaklar, köprüler, cafeler, seyir terasları, 24 saat güvenlik ve site içi ücretsiz ulaşım aracı Minimobil...


modernçarşı

Süpermarket, 7 gün - 24 saat açık market, terzi, elektronik, çiçekci, eczane,...