24 / 04 / 2024

Modernist

Modernist

2007 yılında Yeşil İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçireceği Modernist satışa sunulmuş. Toplam 10 bin konutluk olarak planlanan Modernist'te bulunan daireler, metrekaresi 950 liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Modernist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modernist Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Atalay, Selçuk Atalay, Atik Gürtaş ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Itri Sokak'ta kuruldu.

2007 yılında Modernist Evleri satışa sunulmuş!

2007 yılında Yeşil İnşaat'ın Esenyurt'ta hayata geçireceği Modernist satışa sunulmuş. Toplam 10 bin konutluk olarak planlanan Modernist'te bulunan daireler, metrekaresi 950 liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Richard Rogers kimdir?

Mimar Richard Rogers, modernist ve fonksiyonalist bir yaklaşımla, bina içinde önceliğini fonksiyona vermiş bir mimardır. Peki ünlü İtalyan Mimar Richard Rogers kimdir? İşte Richard Rogers'in biyografisi...

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhami kayhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos'ta Mecidiyeköy Sarıtepe İşhanı'nda kuruldu

Mimar Oscar Niemeyer'den bir çikolata modeli!

Mimarlıkla ilgileniyor, üstelik çikolotayı da seviyorsanız, bu habere bayılacaksınız. Brezilya'nın en meşhur 'lüks gıda' markası (Paris'in Fauchon'una eşdeğer) Aquim, modernist mimarinin babası Oscar Niemeyer'den bir çikolata 'modeli' tasarlamasını istedi

Eski Modernist, yeni Innovia

Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği 1.5 milyar dolarlık Modernist projesinin ismi değişti.

Afrika'nın gizli modernist şehri 'Asmara'

Doğu Afrika'daki Eritre'nin başkenti Asmara etrafı dağlar ile çevrili yüksek bir platoda konumlanıyor.

Modernist'te 119 bin YTL'ye

Modernist'te 72 ve 155 metrekare konutların fiyatı 119 bin YTL'den başlıyor, 275 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Modernist`te ara ödemeli formül, kira öder gibi ev sahibi yapıyor

Beylikdüzü'nde 12 bin konutluk Modernist'te yüzde 15 peşinat ödeyen tüketiciler, 6 ayda bir yüzde 10'ar ödeme yapacak, kalan kısım için ise kredi kullanabilecek.

Modernist yüzde 40 prim yaptı ikinci etapta düğmeye basıldı

Yeşil İnşaat'ın Beylikdüzü'nde yaptığı Modernist projesinin bin 100 konutluk ilk etabından geriye 100 konut kaldı. Satılan dairelerin bir yılda yüzde 40 prim yaptığını söyleyen şirket yöneticisi Burak Duruman ikinci etaba başlayacaklarını söyledi.

Modernist‘te 72 metrekare 99 bin YTL

72 ile 155 metrekare alanlı konutların bulunduğu, Yeşil İnşaat tarafından Esenyurt'ta yapılan projede fiyatlar 99 bin YTL ile 255 bin YTL arasında.

Donald Trump'ın ortağı Y&Y güneyde villa yapacak

Y&Y GYO, Yeşil İnşaat'ın Modernist projesine ortak olmaya hazırlanıyor. Yeşil İnşaat'ın Donald Trump'la yapacağı projelere ortak olmayı düşündüklerini söyleyen Y&Y Genel Müdürü Gökkaya, 2008'de Çeşme ve Bodrum'da, 50-60 milyon dolarlık 2 villa projesine b

Yeşil İnşaat'tan yüzde 15 peşinatla Modernist projesinde ev sahibi yapan 'Kolay Ev' kampanyası

Yeşil İnşaat, Beylikdüzü Esenyurt'ta 12 bin konutluk yaşam projesi gerçekleştiriyor. Şirket ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 peşinat ile ev sahibi olma şansı sunan 'Kolay Ev' adında yeni bir kampanya başlattı.

Modernist Haberi

Modernist



Hem yaşam, hem yatırım fırsatı...


Yeşil İnşaat'ın özel sektörün en büyük yaşam projelerinden biri... Modernist İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçiyor. Toplam 10.000 konutluk 3 etap olarak planlanan Modernist, ilk kez yaşanacak yeniliklerle standartları değiştiriyor. Seçim özgürlüğü yaratan farklı daire tasarımları, etkileyici çevre düzeni, geniş sosyal ve spor olanaklarıyla beklentilerin ötesinde bir yaşam sunuyor. Modernist, gerçek fiyatla daha iyi bir hayat için.


modernçevre

Göletler ve şelaleler, yürüme, koşu ve bisiklet yolları, büyük ve küçük yüzme havuzu, çardaklar, köprüler, cafeler, seyir terasları, 24 saat güvenlik ve site içi ücretsiz ulaşım aracı Minimobil...


modernçarşı

Süpermarket, 7 gün - 24 saat açık market, terzi, elektronik, çiçekci, eczane,...