28 / 03 / 2024

Mohamad Nasif

Mohamad Nasif

Nesco İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mutassem Nassif, Omar Nassif, Mohamad Nasif, Abdullah Nasif tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de kuruldu.

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elıte Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Yunus Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Younes tarafından kuruldu.

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O Group Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Halit Alshareef tarafından kuruldu.

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Chamat ve Mohamad Hassan Hamzeh ortaklığında kuruldu.

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Chamat ve Mohamad Hassan Hamzeh ortaklığında kuruldu.

Lara Group Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lara Group Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Favakhırı tarafından kuruldu.

Nature Harvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nature Harvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL’ye Mohamad Ayouch tarafından kuruldu.

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bakrı Zackarıa Rasoul ve Mohamad Bakrı Rasoul tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Istıkrar Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedel ile Mohamad Khair Diab tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Mohamad Nasif Haberi

Mohamad Nasif

Nesco İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mutassem Nassif, Omar Nassif, Mohamad Nasif, Abdullah Nasif tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


Nesco İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, işletmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...