29 / 03 / 2024

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi Nerede

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi A. Abdelhady Mohamed Farıd, M. A. Abdelhady Mohamed Farıd ve M. F. Abdelhady Mohamed Farıd ortaklığında 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faısel Mohamed Musıd Ahmed tarafından kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmonem Bıtar, Samer Mohamed Saıd ve Yaser Vaez ortaklığında kuruldu.

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirates Mühendislik Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed O.A.S.A tarafından kuruldu.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Fathı, Fatemeh Fathı ve Morteza Enferadı ortaklığında kuruldu.

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda A. Azız Mohamed H.A. Al-Thanı tarafından kuruldu.

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Plaza İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Rahbarnia tarafından kuruldu.

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 550 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alshahoud ve Mohamed Yahya ortaklığında kuruldu.

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mohamed K Al-Kalaı tarafından kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi Nerede Haberi

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi Nerede


Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün A. Abdelhady Mohamed Farıd, M. A. Abdelhady Mohamed Farıd ve M. F. Abdelhady Mohamed Farıd ortaklığında kuruldu.


Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Elektrik enerjisi üretim tesisi ve bilhassa yenilenebilir enerji kaynaklarından, güneş, rüzgar, biokütle gibi kaynaklarkullanılarak, elektrik enerjisi sağlamaya yönelik enerji üretim santrallerinin kurulmasında, mühendislik ve taahhüt işlerini,enerji ölçüm işlerini, tasarımını, fizibilite ve çevre etki değerlendirmesini, danışmanlığını, ünitelerinin iç ve dış ticaretini, anahtar teslimi sahada kurulumunu, işletmeye alınmasını, işletilmesini ve bakım servisini yapmak ve yaptırmak 2. Elektrik enerjisi üretim tesislerinin sahada kurulumunda, her türlü Sağlık ve emniyet tedbirleri alınmasında, projenin yönetilmesinde, yapılan...