25 / 04 / 2024

Mohammed Al-Ani kimdir

Mohammed Al-Ani kimdir

Türkiye Müteahhitler Birliği, Irak’a bir müteahhitlik heyeti ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Türkiye ile Irak kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren “Irak’ın Yeniden İmarı için Türkiye-Irak İnşaat Forumu” gerçekleştirdi.

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı A Alesayı tarafından kuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Burcu Çalıklı kaç yaşında? Burcu Çalıklı kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından DenizBank'ın İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Kariyerine 1992 yılında Retsam Ltd. Şti. Şirket Ortağı olarak başlayan Çalıklı, daha sonra finans sektöründe önemli görevler üstlenmiştir. Çalıklı, 1969 yılında doğmuştur.

Hesham Al Qassim: Dubai Investments'in CEO'su! Hesham Al Qassim kimdir? 

Denizbank yönetim kurulu başkanı Hesham Al Qassim kaç yaşında? Denizbank yönetim kurulu başkanı Hesham Al Qassim nerede eğitim almıştır?

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Mohammed Al-Ani kimdir Haberi

Mohammed Al-Ani kimdir

Türkiye Müteahhitler Birliği, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından başkanlığında ve Türkiye’nin Bağdat Büyükelçiliği’nin katkılarıyla Irak’a bir müteahhitlik heyeti ziyareti düzenlendi. Ziyaret kapsamında Türkiye ile Irak kamu ve özel sektör temsilcileriyle buluşan “Irak’ın Yeniden İmarı için Türkiye-Irak İnşaat Forumu” gerçekleşti.

Bağdat’ta açılışına Irak Ticaret Bakanı Mohammed Al-Ani’nin yaptığı forum kapsamında, Türk inşaat sektörünün önde gelen firmaları olan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), Irak Müteahhitler Federasyonu (ICF) ile önemli bir işbirliği mutabakat zaptınaı imzaladı. TMB ve ICF üyesi firmaların işbirliğini daha ileriye taşıyacak mutabakat zaptı, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve Irak Müteahhitler Federasyonu Başkanı Ali F. Sanafee tarafından imza attı. Irak Ticaret Bakanı Mohammed Al-Ani, “Irak’ta güvenlik tesis edildi. Ülkemizin yeniden imarı için Türk müteahhitlerini ve firmalarını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Irak’ta olumlu bir dönemin başlangıcının...