26 / 04 / 2024

Mohammed Younus Bakr kim

Mohammed Younus Bakr kim

Iraklı tavuk kralı Mohammed Younus Bakr, iki yerel ortakla birlikte Malatya'ya dev bir tavuk işleme tesisi kurdu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Irak'tan Malatya'ya dev tesis!

Iraklı tavuk kralı Mohammed Younus Bakr, iki yerel ortakla birlikte Malatya'ya dev bir tavuk işleme tesisi kurdu.

Sofia Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofia Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Aly ve Hamdı Shaaban ortaklığında kuruldu.

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ammar Aswad tarafından kuruldu.

Dar Alarkan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Alarkan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.S Abdulla Saeed ve Abdulwahab Mohammed Ghaleb ortaklığında kuruldu. 

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Evgereçleri Danışmanlık Turizm Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Shaath ve Amr Shaat ortaklığında kuruldu. 

Elrafdin Kapı Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elrafdin Kapı Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Abood ve Younus Saad ortaklığında kuruldu.

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf Elsırhı ve Mohammed Alsarhı Najah ortaklığında kuruldu. 

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Al Bahrı ve Abdulmalek Qasem ortaklığında kuruldu. 

Al Innab Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Innab Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed R.A Khamıs tarafından kuruldu.

Mohammed Younus Bakr kim Haberi

Mohammed Younus Bakr kim

Türkiye'den yurtdışına ihraç edilen tavuğun yüzde 70'ini tek başına alan Iraklı tavuk kralı Mohammed Younus Bakr, iki yerel ortakla birlikte Malatya'ya dev bir tavuk işleme tesisi kurdu.

Sabah Gazetesi'nden İbrahim Acar'in haberine göre; ilk etabı 25 milyon TL'ye mal olan tesiste üç ay önce üretime başlandı. 25 milyona mal olacak ikinci etabın yatırımına başladıklarını söyleyen İstanbul Piliç markasıyla üretim yapan Helal Grup'un ortağı Fatih Kaçmaz, "Malatya'nın en büyük hazır gıda yatırımını yaptık" dedi. Tesiste, Türkiye'nin çeşitli illerinden alınıp işlendikten sonra şoklanan ürünlerin tamamı ihraç ediliyor.

Yüzde 100 ihracat hedefiyle kurulduklarını söyleyen Fatih Kaçmaz, "Şu anda Irak'ın tamamına mal gönderiyoruz. Musul, Bağdat, Erbil, Kerkük ve Basra'da ciddi bir dağıtım ağı kurduk. Libya'ya da satışlarımız başladı" diye konuştu. Kısa bir sürede ihracatta ciddi...