23 / 04 / 2024

Moment Beştepe projesi satışa çıktı mı

Moment Beştepe projesi satışa çıktı mı

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'i satışa çıkardı. Projede 330 ofis 22 ticari üniteye yer veriliyor.

Villas Tuzla Tepeören satışta! Tamamı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

360 HDO ile Demirbaş Hanesel ortaklığının beşinci projesi olan 360 Villas Tepeören villa projesinde satışlar devam ediyor.

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede? KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi!

KİPTAŞ Beşiktaş projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Beşiktaş Karanfilköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Tuzla Şehriyaz Beşevler!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Şehriyaz Beşevler projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Şehriyaz Beşevler projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Fuzul Beşiktaş lokasyon!

Kadıköy'ün Dikilitaş Mahallesi'nde toplam 3 bin 357 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Fuzul Beşiktaş projesi için ön talep toplanıyor. Peki Fuzul Beşiktaş nerede? İşte Fuzul Beşiktaş lokasyon bilgisi...

Fuzul Yapı Beşiktaş!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilmesi planlanan Fuzul Yapı Beşiktaş projesi için ön talep toplanıyor. İşte Fuzul Yapı Beşiktaş projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

Beştepe'ye 15 Temmuz Demokrasi Şehitler Müzesi inşa ediliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısına 15 Temmuz Demokrasi Şehirler Müzesi inşa ediliyor. 

Fuzul Yapı Beşiktaş Projesi yıl sonunda satışta!

Balmumcu'da Boğaz manzaralı lüks bir konut projesi hayata geçirmek için düğmeye basan Fuzul Yapı patronu Zeki Akbal, yeni projesinde satışların sene sonu başlayacağını dile getirdi.

Moment Beştepe projesi satışa çıktı mı Haberi

Moment Beştepe projesi satışa çıktı mı

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, 25 yıllık deneyimini; ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'e taşıdı. Başkentin yeni gözdesi Moment Beştepe, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne, bakanlıklara, üniversitelere, resmi ve ticari kuruluşlara komşu konumuyla dikkat çekiyor.


Türkiye gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından Moment Yapı, yepyeni bir konseptle hazırladığı ofis projesiyle sektöre yeni bir soluk getirecek.


Moment Yapı 25 yıllık birikimini ev konforunu işyeriyle buluşturan yaşam ve çalışan odaklı "yeni nesil" ofis projesi, Moment Beştepe Ofis'e taşıdı. Moment Beştepe'de ofisi bulunanlar çok özel imkanlara sahip olacak.


Seyahatten döndüklerinde, uzun toplantıların ardından uyku odasında yatak konforu sunan rahat koltuklarda dinlenme imkânı bulacak, günün stresini yoga odasında atabilecek.


İç düzenlemesi tamamlanmış olarak teslim edilecek olan ofislerde çalışanlar, Mola Sokağı'ndaki kafelerde hem arkadaşlarıyla...