20 / 04 / 2024

Moment Beştepe projesinin lansmanı ne zaman

Moment Beştepe projesinin lansmanı ne zaman

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'i satışa çıkardı. Projede 330 ofis 22 ticari üniteye yer veriliyor.

Referans Beşiktaş'ın pazar değeri 7 milyar 405 milyon TL oldu! 

Kiler GYO Referans Beşiktaş projesinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Geçtiğimiz sene 4 milyar 25 milyon 59 bin 907 TL olan rakam bu yıl katlandı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesindeki KOBİ'lere yeni kredi paketi sunacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün yapılan Kabine Toplantısı sona erdi. Beştepe'deki yapılan ve 2 saat 30 dakika süren toplantıdan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında görüşülen konular ve alınan bir takım kararlar hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

700 bin kamu işçisinin taban ücreti 15 bin TL ilk 6 ay için zam oranı ise yüzde 45 oldu!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zam oranındaydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 12.20'de Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Kamu işçilerinin zam oranı bugün o saatte açıklanacak!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin gözü kulağı toplu sözleşme görüşmelerinde hükümetten gelecek zamda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 11.30'da Beştepe'de kamu işçilerine verilecek zammı duyuracak.

O ilde 4 adet konut imarlı arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Beştepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Gaziantep'teki arsaların fiyatları ne kadar? 

Yapılandırmada başvuru tarihi belli oldu mu, yapılandırma başvurusu nereye yapılacak? İşte yapılandırmada son dakika

Beştepe’de dün yapılan Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni yapılandırma paketinde detaylar da belli olmaya başladı. Peki bu yapılandırma başvurularıyla ilgili tarih açıklandı mı, yapılandırma başvurusu nerelere yapılacak? İşte yanıtı.

10 bin ehliyet iade edilecek! Hangi trafik cezaları af kapsamında? 

Vergi borcu cezaları siliniyor, taksitli ödeme dönemi geliyor, trafik ceza puanları kaldırılıyor. Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, borç yapılandırma paketinin ayrıntılarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Alınan binlerce ehliyet geri veriliyor, puanlar siliniyor!

Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırmasıyla ilgili açıklasında, ehliyeti alınan kişiler için de çok önemli haberi verdi.

Referans Beşiktaş projesinin değeri resmen belli oldu! İşte o rakam...

Kiler GYO, İstanbul Beşiktaş'ta yer alan Referans Beşiktaş projesinin 2022 değerini açıkladı. Peki Referans Beşiktaş projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

EYT ne zaman çıkacak? EYT’liler ilk maaşı ne zaman alacak?

EYT için artık nefesler tutuldu. EYT düzenlemesine dair Beştepe'de toplantı gerçekleştiriliyor. Peki EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Kiler GYO Referans Beşiktaş 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek olan Referans Beşiktaş projesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Moment Beştepe projesinin lansmanı ne zaman Haberi

Moment Beştepe projesinin lansmanı ne zaman

Türkiye inşaat sektörünün köklü kuruluşu Moment Yapı, 25 yıllık deneyimini; ev konforunu iş yerine taşıyan yeni nesil ofis projesi ile Moment Beştepe Ofis'e taşıdı. Başkentin yeni gözdesi Moment Beştepe, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne, bakanlıklara, üniversitelere, resmi ve ticari kuruluşlara komşu konumuyla dikkat çekiyor.


Türkiye gayrimenkul sektörünün güçlü markalarından Moment Yapı, yepyeni bir konseptle hazırladığı ofis projesiyle sektöre yeni bir soluk getirecek.


Moment Yapı 25 yıllık birikimini ev konforunu işyeriyle buluşturan yaşam ve çalışan odaklı "yeni nesil" ofis projesi, Moment Beştepe Ofis'e taşıdı. Moment Beştepe'de ofisi bulunanlar çok özel imkanlara sahip olacak.


Seyahatten döndüklerinde, uzun toplantıların ardından uyku odasında yatak konforu sunan rahat koltuklarda dinlenme imkânı bulacak, günün stresini yoga odasında atabilecek.


İç düzenlemesi tamamlanmış olarak teslim edilecek olan ofislerde çalışanlar, Mola Sokağı'ndaki kafelerde hem arkadaşlarıyla...