20 / 04 / 2024

Moment İstanbul nerede

Moment İstanbul nerede

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki seçenek sunuyor. İsteyenler peşin alımlarda geçerli yüzde 20 prim garantisinden, isteyenler ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul

AC Yapı'nın Kartal'daki projesi Moment İstanbul, 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Moment İstanbul Kartal projesinde 731 daire ve 12 ticari birim yer alıyor...

Moment İstanbul Soğanlık fiyatları!

Daire alanlarının 74 metrekareden başladığı proje 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede bloklar 44 kat şeklinde yükseliyor. Moment İstanbul Soğanlık fiyatları 359 bin TL'den başlıyor.

16 soruda Moment İstanbul projesi!

AC Yapı imzası Moment İstanbul projesi 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. İşte 16 soruda Moment İstanbul projesi detayları...

AC Yapı Moment İstanbul: Konumu ile iddialı proje!

AC Yapı’nın inşasına hızla devam ettiği üçüncü konut projesi Moment İstanbul, sadece kule şeklindeki mimarisi ile değil, Kartal’ın tam girişindeki benzersiz konumu ile de dikkat çekiyor.

Moment İstanbul'un yüzde 25 kar garantili kampanyasında son gün!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Moment İstanbul'da prim garantisi kampanyası yarın sona eriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki benzersiz fırsat sunuyor. Dileyenler yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

AC Yapı, Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki benzersiz fırsat sunuyor. Dileyenler yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul'da yüzde 1 peşinatla! bin 595 TL taksitle!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı, üçüncü projesi Moment İstanbul’da benzersiz fırsatlar sunuyor.

Moment İstanbul'da kar garantili kampanyada son gün 30 Kasım!

Ac Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul'da kampanya 30 Kasım'a kadar sürüyor.

Moment İstanbul'da 0 peşinat! 24 ay vade farksız ödemelerle!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Moment İstanbul: Yüzde 25 kâr garantili kampanyada son gün 30 Kasım!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Toplam 731 adet konuttan meydana gelen Moment İstanbul'da kar garantili kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar uzatıldı. İşte, Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Moment İstanbul’da yüzde 25 kâr garantisi! Son gün 30 Kasım!

AC Yapı’nın teslimatını 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirmeyi hedeflediği, Kartal’da bulunan Moment İstanbul projesinde konut sahibi olanlara özel, %25 Kar Garantili kampanyası 30 Kasım’a kadar uzatıldı.

Moment İstanbul'da yüzde 8 indirim!

AC Yapı'nın 2017 ilk çeyrekte teslimini hedeflediği Moment İstanbul'da 15 Ekim'e kadar konut sahibi olanlara yüzde 25 kâr garantili kampanya sunuluyor.

AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 10 bin 157 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Konutları nerede?

AC Yapı Moment İstanbul Evleri nerede?

Moment İstanbul'da teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Proje 44 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul Evleri nerede?

Moment İstanbul satış ofisi nerede?

Moment İstanbul projesi 100 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede teslimler Mart 2017 tarihinde teslim edilecek. Satış sürecinin devam ettiği Moment İstanbul satış ofisi nerede?

AC Yapı Moment İstanbul nerede?

Moment İstanbul projesi 10 bin 157 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede daireler 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki AC Yapı Moment İstanbul nerede?

Moment İstanbul konut projesi!

Moment İstanbul konut projesi fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Daire alanlarının 74 - 344 metrekare arasında değiştiği projede teslimler Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Kartal Moment İstanbul satılık!

Kartal Moment İstanbul satılık daire fiyatları 269 bin TL ile 809 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Satışların devam ettiği projede 743 tane daire yer alıyor.

Moment İstanbul fiyat!

Moment İstanbul projesi, Kartal'da 44 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Projedeki dairelerin alanları 74 - 344 metrekare arasında değişiyor. İşte Moment İstanbul fiyat...

Moment İstanbul Rezidans daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Moment İstanbul Rezidans projesi dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 344 metrekare arasında değişiyor. Moment İstanbul Rezidans daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Moment İstanbul Rezidans!

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Moment İstanbul Rezidans projesi 10 bin 157 metrekare alan üzerin​d​e inşa ediliyor. Moment İstanbul Rezidans projesi 44 katlı 2 blok halinde yükseliyor.

Başakşehir Evvel İstanbul nerede?

Evvel İstanbul projesinde daireler 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Başakşehir Evvel İstanbul nerede?

AC Yapı Moment İstanbul Rezidans!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen AC Yapı Moment İstanbul Rezidans 100 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje daire alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor.

AC Yapı Moment İstanbul Evleri!

AC Yapı Moment İstanbul Evleri 44 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

Moment İstanbul projesinde satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar tüm dairelerin yer aldığı projede daire alanları 74 - 344 metrekare arasında değişiyor. İşte Moment İstanbul Kartal fiyat listesi...

Moment İstanbul nerede Haberi

Moment İstanbul nerede

AC Yapı, Anadolu Yakası’nın modern yaşam merkezi Kartal’daki inşası büyük bir hızla devam eden Moment İstanbul projesindeki uygun ödeme planlarına ek olarak, şimdi iki seçenek sunuyor. İlk seçenekte, peşin alımlarda ve 10 Mayıs 2016’ya kadar geçerli yüzde 20 prim garantisinden yararlanılabiliyor. İkinci seçenekte ise peşinatsız 60 ay vade fırsatından yararlanmak mümkün. 


Türkiye İş Bankası, Albaraka, Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası’ndan cazip faiz oranları ile kredi olanaklarının da bulunduğu Moment İstanbul’un 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması planlanıyor. İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, Soğanlık Metro İstasyonu’nun yanı başında, İstanbul Adalet Sarayı’na iki, Kartal sahil şeridine ise yaklaşık beş dakikalık mesafesiyle çok önemli bir lokasyon avantajına sahip bulunuyor. E-5 Karayolu’na da doğrudan bağlantısı bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakikalık...