23 / 04 / 2024

moment istanbul satılık daire

moment istanbul satılık daire

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Moment İstanbul projesi 731 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Moment İstanbul ev fiyatları!

Moment İstanbul ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakikalık mesafede olan projede 731 adet konut ve 12 adet dükkan bulunuyor.

Kartal Moment İstanbul ödeme koşulları!

Kartal Moment İstanbul projesinde ev fiyatları 359 bin liradan başlayarak değişiyor. AC Yapı imzasını taşıyan Moment İstanbul'da yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Moment İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenlere fırsat!

AC Yapı, Moment İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenlere iki benzersiz fırsat sunuyor. Dileyenler yüzde 25 prim garantisi fırsatından, dileyenler ise yüzde 1 peşinat ve 1.595 TL taksit fırsatından yararlanabiliyor.

Moment İstanbul yüzde 25 prim garantisi veriyor!

AC Yapı, Moment İstanbul için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenliyor. Kartal'da inşa edilen Moment İstanbul, 30 Kasım'a kadar peşin alımlarda geçerli yüzde 25 prim getirisi, müşteriye özel ödeme planı ve peşinatsız 24 ay vade seçeneği sunuyor.

Moment İstanbul'da kâr garantili kampanya sürüyor!

AC YAPI'NIN Kartal'daki Moment İstanbul projesinde 15 Ekim'e kadar konut sahibi oianlara 'Yüzde 25 Kâr Garantili' kampanya düzenliyor.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 70’i satıldı!

AC Yapı’nın Kartal’da inşasına başladığı Moment İstanbul projesinde yüzde 70 satış oranına ulaşıldı.Proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor.

Moment İstanbul peşin ödemelerde indirim fırsatı!

AC Yapı, Kartal'da inşasına devam ettiği Moment İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyen herkese Haziran ayına özel bir teklif sunuyor. Projede kısa bir süre için indirimler sürecek.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Moment İstanbul Kartal ödeme planı!

Dairelerin büyüklükleri 74 metrekareden başlangıç gösteren Moment İstanbul Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Proje AC Yapı imzası taşıyor. İşte Moment İstanbul Kartal ödeme planı...

Moment İstanbul'da 0 peşinat, 0 faiz ile 36 ay vade!

Peşinatısz ödemelerin yapılabildiği Moment İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Moment İstanbul projesinde taksitler 2 bin 240 TL'den başlıyor!

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Moment İstanbul projesi 10 bin 157 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Moment İstanbul projesinde taksitler 2 bin 240 TL'den başlıyor.

Moment İstanbul daire tipleri!

AC Yapı tarafından inşa edilen Moment İstanbul projesi 731 adet daire ve 12 adet mağazadan meydana geliyor. Moment İstanbul daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Moment İstanbul'da metrekaresi 3 bin liraya!

İstanbul Kartal’da AC Yapı tarafından hayata geçirilen Moment İstanbul konut projesinde 731 konut ve 12 ticari birim yer alıyor. 44 katlı 2 kuleden oluşan ve inşaatına temmuz ayında başlanan proje için 100 milyon dolar yatırım yapılıyor.

Moment İstanbul satılık daire!

Moment İstanbul satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 10 bin 157 metrekare alan üzerine yayılan Moment İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması öngörülüyor...

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

AC Yapı Moment Kartal satılık!

AC Yapı Moment Kartal satılık daire alanları 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 10 bin 157 metrekareden oluşan proje Aydos Ormanı'na 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Soğanlık Moment İstanbul satılık!

Soğanlık Moment İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Soğanlık Metro İstasyonunun yanı başında olan proje 10 bin 157 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

moment istanbul satılık daire Haberi

moment istanbul satılık daire


Moment İstanbul projesi AC Yapı tarafından Anadolu yakasında Kartal’da inşa ediliyor. 44 katlı iki kule şeklinde yükselen Moment İstanbul projesi 731 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor.


Bu yıl Haziran ayı sonunda teslim edilecek olan Moment İstanbul projesinde daire fiyatları 610 bin TL'den başlıyor.  1+1'den 4+1'e kadar farklı dairelere yer verilen projede 3+1 ve 4+1 dairelerde yüzde 20 indirim kampanyası geçerli.


Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?


1+1 brüt 74 metrekare dairelerin liste fiyatı 610 bin TL peşin fiyatı 410 bin TL (8 adet kaldı 30 ve 35. katlarda)

brüt 180, net 106 metrekare 2+1 dairelerin liste fiyatı 1 milyon 21 TL, peşin fiyatı 770 bin TL,

3+1 dairelerin liste fiyatı 1 milyon 534 bin TL indirimli fiyatı 1 milyon 200 bin...