19 / 04 / 2024

moodys toplantı istanbul

moodys toplantı istanbul

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, 5 Kasım’da İstanbul’da, Türkiye ekonomisinin ele alınacağı toplantı yapacak. Toplantıda Türkiye’nin ipotek teminatlı menkul kıymetleri ve İslami bankacılık gibi konuları ele alınacak...

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Son dakika! Borsa İstanbul’da kritik toplantı!

Borsa İstanbul’da son dönemlerde yaşananların üzerine SPK, borsa yöneticileri ve TSPB temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştiriliyor.

İstanbul Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı 7 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

Kanal İstanbul toplantısına İBB de davet edildi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

İstanbul’un kuzeyi için kritik toplantı!

İstanbul'un en yeşil ilçelerinden biri olan Beykoz'da yer alan 286 milyon metrekarelik alan için bugün Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu toplanacak. Gerçekleştirilecek toplantıda, ekolojik temelli bilimsel araştırma raporu ışığında SİT alanı bölgeler yeniden ele alınacak

Kanal İstanbul İnceleme Toplantısı 28 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kanal İstanbul için İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı 28 Kasım'da gerçekleşecek.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

MHP'den İstanbul depremi konulu basın toplantısı!

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’da yaşanan 5.8’lik depremden sonra dün Pendik’te olası İstanbul depremini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.

İstanbul Havalimanı'nda taşınma toplantısı!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanına planlanan büyük taşınma süreci öncesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan önderliğinde toplantı düzenleniyor.

İstanbul'da imar barışı toplantısı!

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü İstanbul’da “İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirdi. Toplatıda imar barışı ile ilgili merak edilen her şey konuşuldu.

İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran'da!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Işığında İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul toplantısı bugün!

Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıda, projeye ilişkin olarak halkın görüş ve önerileri alınacak..

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

moodys toplantı istanbul Haberi

moodys toplantı istanbul

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, 5 Kasım’da İstanbul’da, Türkiye ekonomisinin ele alınacağı toplantı yapacak. Moody’s toplantıda, Türkiye’nin kamu borcu, bankalar, şirketler, altyapı çalışmaları, Türkiye’nin ipotek teminatlı menkul kıymetleri ve İslami bankacılık gibi konuların ele alınacağını bildirdi.


Moody’s daha önce belirlenen kredi takvimine göre Türkiye’nin kredi notuna ve görünümüne ilişkin güncelleme yapması gereken 8 Ağustos tarihinde gece geç saatlerde takvime göre bir güncellemenin yapılmayacağını bildirmişti. Moody’s en son 11 Nisan’da Türkiye’nin not görünümünü  “durağan”dan, “negatif”e çevirirken, “Baa3” olan kredi notunu teyit etmişti. Bu arada Moody’s, Türkiye’de ihraç edilen konut kredisi teminatlı menkul kıymetlerin makro ekonomik riskler karşısında dirençli olduğunu belirtti.   


Milliyet...