29 / 03 / 2024

Moonstar Ayyıldızı kim tasarladı

Moonstar Ayyıldızı kim tasarladı

Ankara'da Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde mühendis Ertan Baydar tarafından tasarlanan Moonstar Ayyıldız isimli teras manzaralı yüzen ev, Mogan Gölü’ne indirildi. Mogan’a test amaçlı indirilen yüzen ev, yurt içi ve yurt dışına ihracatı yapılacak.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ünzüle Altuntaş tarafından kuruldu. 

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri!

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Moonstar Ayyıldızı kim tasarladı Haberi

Moonstar Ayyıldızı kim tasarladı

Kullanım alanı 160 metrekare olan 17 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki yüzen evin içerisinde banyo, mutfak, yatak ve sinema odası, wc ile teras bulunuyor. Yüzen ev içerisinde 8 kişinin rahatlıkla yaşayabildiği de belirtildi. Avusturalya’da doğan ve 6 yıl önce Türkiye’ye gelen Ertan Baydar, yaptığı yüzen ev teknenin tamamen yerli üretim olduğunu söyledi. Baydar, yüzen evi yaparken 48 yerli firmalar ile çalıştığını belirtti.


Mogan Gölü'nde deneme gezisi



Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) Mühendis Ertan Baydar tarafından tasarlanan yüzen evin parçaları Gölbaşı’nda birleştirilerek Mogan gölüne indirildi. Mogan’da deneme gezileri ve test aşamaları tamamlandıktan sonra yüzen evin yurt içi ve yurt dışına ihracatı...