19 / 04 / 2024

moral hastanesi balıkesir

moral hastanesi balıkesir

Balıkesir'de inşa edilecek 850 yataklı hastane gün ışığından maksimum yararlanacak. Bina hasta psikolojisi odaklı yapılacak. Hastanenin en önemli özelliklerinden biri tüm detayların hastaların moralini yüksek tutacak şekilde planlanması.

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Balıkesir'e üniversite hastanesi geliyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir'deki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akdağ, bölgedeki hastane projelerinin 2020'de tamamlanacağını açıkladı.

Balıkesir Hastane Kavşağı hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kavşak düzenlemelerinin ikinci etabı olan Devlet Hastanesi kavşağı açıldı.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir kavşak çalışmalarında son durum!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kavşak düzenlemelerinin ikinci etabı olan Devlet Hastanesi Kavşağı'nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Balıkesir Bölge Hastanesi'nde sona gelindi!

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zeka Kafaoglu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte yapımı devam eden 850 yataklı bölge hastanesi inşaatını gezdi, incelemelerde bulundu.

Balıkesir Devlet Hastanesi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Balıkesir Devlet Hastanesi Kavşak Düzenlemesi’nde çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, emniyet önündeki kavşağın tamamlandığını ve birkaç gün içerisinde açılacağını söyledi.

Balıkesir Yeni Şehir Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Balıkesir'de yapımı devam eden yeni şehir hastanesinin yüzde 70'i tamamlandı. Yaklaşık bin 200 kişinin çalıştığı hastanede, gece gündüz çalışmalar devam ediyor.

Balıkesir Üniversitesi'nin inşaatı göçtü!

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü. 6 işçi tonlarca demir yığının altında kaldı.

Balıkesir'de hastane inşaatında göçük!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı bugün saat 14.30 sıralarında çöktü, 6 işçi göçük altında kaldı.

moral hastanesi balıkesir Haberi

moral hastanesi balıkesir

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sağlık Bakanlığı işbirliğinde Türkiye'nin en büyük hastanelerinden birini 850 yatak kapasitesiyle Balıkesir'de inşa edecek. Hastanenin en önemli özelliklerinden biri tüm detayların hastaların moralini yüksek tutacak şekilde planlanması. Beş yıldızlı otel konforuııdaki renk ve ışıklandırmasına kadar tüm detaylar, hasta morali düşünülerek tasarlandı. Hastanenin ihalesi de gerçekleştirildi. İhalenin sonucu önümüzdeki günlerde açıklanacak.
TOKİ, 205'i Sağlık Bakanlığı ile yapılan protokol kapsamında olmak üzere toplam 209 hastane projesi gerçekleştirdi.
94 hastane için de iki kurum arasında anlaşıldı.
Hastanede çocukların bulunduğu birimlerin hem içi hem de dışı rengârenk olacak Acil servis ise kırmızıyla renklendirilecek....