18 / 04 / 2024

Mordoğan proje ihalesi ne zaman

Mordoğan proje ihalesi ne zaman

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası'yla birlikte kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan'ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor.

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

Topkapı Deprem Parkı için 616 bin 100 TL'lik proje ihalesi!

İBB şirketi BİMTAŞ, 7 Mayıs 2020’de Topkapı Deprem Parkı projesinin hazırlanması hizmet alımı ihalesi gerçekleştirdi. 616 bin 100 TL maliyeti olan ihaleyi Aytaç Mimarlık Mühendislik şirketi aldı. Topkapı Deprem Parkı 215 metrekare alanda kurulacak...

Coşkun Sucuk'tan Kağıthane projesi açıklaması: Öyle bir proje yok!

Para Dergisi'nin 13-19 Ocak 2019 tarihli sayısında "Mahallede dolaşan proje görseli..." başlığı ile yayımlanan habere Coşkun Sucuk'tan açıklama geldi. Coşkun Sucuk yetkilileri, kimseyle görüşmediklerini ve öyle bir proje olmadığını söyledi...

Türk Kızılayı'ndan Erzincan'da inşaat ihalesi 16 Ocak'ta!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından, Erzincan Mineralli Su İşletmeleri Fabrika Müdürlüğüne çelik depo inşaat yapımı için proje ihalesi 16 Ocak'ta yapılacak..

Emlak Konut 2017 yılında 9 proje ihalesi yaptı!

2017 yılında 9 proje ihalesi ise 13 milyarlık bir değer ortaya koyduklarını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Yatırımlarımızı hız kesmeden 2018 yılında da devam ettireceğiz. 2018 yılı verilerin pozitif yönde yükseleceği bir yıl olacak. " dedi.

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

Adıyaman'da 300 yataklı hastanenin proje ihalesi yapıldı!

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin proje ihalesinin yapıldığını açıkladı.

İller Bankası'ndan 18.5 milyon TL'ye yeni proje ihalesi!

İller Bankası, Sultanbeyli Orhangazi'de bulunan arsayı açık artırma yöntemiyle 18 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkardı. Arsanın ihalesi 6 Ekim 2017 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

Nevşehir'de Recep Tayyip Erdoğan Proje okulu açıldı!

Nevşehir'de yapımı tamamlanarak bu yıl ilk kez öğrenci alan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı.

Bizim Mahalle Emlak Konut proje ihalesi!

Bizim Mahalle Emlak Konut proje ihalesi Eylül'de gerçekleştiriliyor. Bizim Mahalle projesi 1 milyon metrekare alanda yapılacak...

TOKİ Kırklareli Hamidiye 535 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

TOKİ Kırklareli Hamidiye Mahalles'nde 535 konutluk yeni proje inşa edecek. Yeni proje ihalesi 7 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 105 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan, Murat Uzun ve Sadullah Naılov ortaklığında kuruldu.

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı, Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz üzerine konut inşaatı yaptırılması için proje ihalesi yapıyor..

Mordoğan proje ihalesi ne zaman Haberi

Mordoğan proje ihalesi ne zaman

Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak. İZSU Genel Müdürlüğü, kanal altyapısı olmayan Mordoğan'da kanalizasyon şebekesi döşemek için proje çalışmalarını tamamladı. 



İleri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için de ihaleye çıktı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından proje çalışmaları 6 ay sürecek. 



Milliyet...