25 / 04 / 2024

mordoğan projeleri

mordoğan projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası'yla birlikte kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan'ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor.

Mordoğan'a ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan’ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor. Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak.

İzmir Mordoğan’a atık su arıtma tesisi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mordoğan'a 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşeyip ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kuracak. Turistik mahallenin içme suyu şebekesi de baştan aşağı yenilenecek.

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı: Yeni konut projeleri ve hukuki yaptırımlarla kira sorunu çözülecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı çözeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde TOKİ sosyal konut projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Faizleri de indirdik mi? İndirdik. Daha da inecek" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan mühürlenen The BO Viera projesini inceledi!

Tatil için Marmaris’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mühürlenen Besa A.Ş’ye ait projeleri inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet bahçeleri ile coşuyoruz!

"İstanbul Biz Birlikte Türkiyeyiz Buluşması"na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayata geçirdikleri ve planladıkları projeleri ve yatırımları anlattı.

mordoğan projeleri Haberi

mordoğan projeleri

Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak. İZSU Genel Müdürlüğü, kanal altyapısı olmayan Mordoğan'da kanalizasyon şebekesi döşemek için proje çalışmalarını tamamladı. 



İleri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için de ihaleye çıktı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından proje çalışmaları 6 ay sürecek. 



Milliyet...