24 / 04 / 2024

Mordoğan turizmi

Mordoğan turizmi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası'yla birlikte kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan'ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Mortaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mortaş Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vural Mordoğan tarafından kuruldu. 

İzmir Karaburun'da arazi fiyatları yüzde 50 arttı!

İzmir Karaburun ve Mordoğan bölgesi, İzmir'in en çok konuşulan bölgeleri arasına girdi. Bölgedea razi fiyatları yaklaşık yüzde 50 artış gösterdi.

İzmir Mordoğan’a 20.7 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun’un turistik mahallesi Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

İzmir Büyükşehir'den Urla'ya çevreye uyumlu iskele!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça ve Mordoğan’dan sonra Urla ve Güzelbahçe’ye de gemi seferleri başlatabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Doğal sit alanı olan Urla’ya çevreyle uyumlu yüzer bir iskele kuran Büyükşehir, Bakanlık izinlerinden sonra bu ilçeye sefer başlatacak.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

İzmir Mordoğan'a 17.6 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun'un turistik mahallesi Mordoğan'ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek. 17.6 milyon liraya mal olacak çalışmalara Ekim başında start verilecek.

İzmir Mordoğan'a atık su arıtma tesisi müjdesi!

9 ilçe 23 belde ve 400’e yakın köyün sorunlarını çözmek için önemli çalışmalar yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi; tarihi, doğası, denizi ve nergis çiçekleriyle ünlü Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

İzmir Mordoğan'a mesire alanı!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından Mordoğan Çalkaya Mahallesi mevkiinde bulunan 350 dekarlık alan üzerine mesire yeri kurulacak. Planlama çalışmaları devam eden mesire yerinin en kısa sürede hizmete açılacağı belirtildi.

Mordoğan'da yeni bir kent yatırımı!

İzmir'in Karaburun- Mordoğan mahallesinde yapılan Kamukent Projesi'nde, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, yol, elektrik gibi altyapı çalışmaları tamamlandı. Villa inşaatları da hızla sürüyor. İşte ayrıntılar...

Nehir Erdoğan İzmir Mordoğan'dan yazlık alacak!

Eşi Ahmet Sesigürgil’le evlendikten sonra Paris’e yerleşen Nehir Erdoğan, tatil için geldiği İzmir’in keyfini çıkartmaya devam ediyor. İkilinin, çok beğendikleri Mordoğan'dan yazlık alacakları konuşuldu.

Karaburun'a Valilikten RES şoku!

Yakaköy’deki RES için çıkan kararla sevinen Karaburun, Valiliğin Mordoğan’daki santral için aldığı kararla şok yaşadı. Valilik bölgede yaşam alanına 150 metre uzaklıktaki RES’te kapasite artışı için sunulan ÇED dosyasını kabul etti.

İzmir Mordoğan su sorunu ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası'yla birlikte kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan'ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor.

Mordoğan turizmi Haberi

Mordoğan turizmi

Turistik beldeye hem 100 kilometrelik kanalizasyon şebekesi döşenecek hem de ileri biyolojik atık su arıtma tesisi kurulacak. İZSU Genel Müdürlüğü, kanal altyapısı olmayan Mordoğan'da kanalizasyon şebekesi döşemek için proje çalışmalarını tamamladı. 



İleri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için de ihaleye çıktı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından proje çalışmaları 6 ay sürecek. 



Milliyet...