26 / 04 / 2024

More Suits Reidences satılık

More Suits Reidences satılık

Sinpaş GYO tarafından Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmesi planlanan More Suits&Reidences projesi ön satışa çıkıyor. Projede teslimlerin Haziran 2021'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Kuşadası My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle satışlar devam ediyor. 

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Mints Suits Beşiktaş lansmana özel yüzde 5 indirimle satışta! Yeni proje! 

Mints Suits ALB-UGR Group imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel yüzde 5 indirimle satışlar başladı. Peki Mints Suits Beşiktaş projesinde konut fiyatları ne kadar? 

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Martını tarafından kuruldu.

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sell More Yatırım Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mobın Hajı Aghakhanzadeh ve Sına Salamı ortaklığında kuruldu.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

Sinpaş More Suits&Residences fiyat!

Sinpaş More Suits&Residences fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Suits&Residences fiyat bilgisi ve proje detayları...

Sinpaş More Suits satışa çıktı! 397 bin TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen More Suits&Residences projesi Ankara Çankaya'da yükseliyor. Projede teslimler Haziran 2021'de gerçekleştirilecek...

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

More Suits Reidences satılık Haberi

More Suits Reidences satılık

Sinpaş GYO imzasıyla yükselecek More Suits&Reidences projesi 8 Mart'ta ön satışa çıkıyor. Lansmanı gerçekleşecek projede örnek daireler ilk kez tanıtılacak.

Newyork, Paris, Barselona ve Tokyo gibi dünyanın şehirlerinden ilham alarak tasarlanan proje Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilecek. 

Her katında farklı bir şehir teması olan proje içerisinde daireler mobilyalı olarak teslim edilecek. Proje farkli dekorasyon konseptleri ve serviced apartmant hizmetleri ile otel konforu sunacak.

More Suits&Reidences projesinin içerisinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimlerin Haziran 2021'de teslim edilmesi planlanıyor.

More Suits&Reidences iletişim:

Web: https://www.sinpas.com.tr/
Telefon: 444 1 974

Adres: Sinpaş More Suits & Residences Lobi / Satış...