18 / 04 / 2024

morgans 10 Karaköy Otel

morgans 10 Karaköy Otel

Dünyanın en önemli butik otel zincirlerinden Morgans Group’un Türkiye’deki ilk oteli olan 10 Karaköy, A Morgans Original’da 19.12.2014 tarihinde saat 17.00’de TC Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katılımıyla açılacak.

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Mas Internatıonal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Altan Kavas tarafından açıldı.

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Eyüp Sabri Tuncer, Karaköy’de mağaza açtı!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul’daki ilk mağazasını Karaköy Mumhane Caddesi üzerinde açtı. Karaköy’ün etkileyici tarihi dokusuna uygun olarak düzenlenen bu mağazada markanın tüm ürünlerini bir arada bulmak mümkün!

Karaköy Balık Pazarı yeniden hizmete girdi!

22 Haziran'da kaçak iş yerleri olduğu gerekçesiyle yıkılan Karaköy Balık Pazarı, yeni binasında 25 iş yeriyle faaliyete yeniden faaliyete geçti.

Ektur Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Ektur Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karaköy Şubesi, İsmail Ekşioğlu Şube Müdürlüğü'nde 40 milyon TL sermaye ile 14 Ekim'de Beyoğlu, Kemankeş Karamustafa Paşa Mahallesi'nde açıldı.

Hande Yener Karaköy'de mekan açacak!

İlk olarak Bodrum'da bir plaj işleterek ticarete atılan ünlü şarkıcı Hande Yener, kısa süre önce İstanbul'da bir mekan baktığını açıklamıştı. Yener, aradığı mekanı sonunda Karaköy'de buldu.

Hobi Karaköy İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hobi Karaköy İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Yalçın Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yücelp Özalp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Bağcılar, Bahar Caddesi'nde kuruldu.

10-15 yıl içinde Türkiye’den star mimarlar çıkacak!

İki Design Group yönetici ortağı Y. Mim. Murat Kader: "10-15 yıl içinde dünyanın star mimarlarının bizim topraklarımızdan çıkacağına inanıyorum. Hem çok deneyimli ofisler, hem de harika bir deneysel alan var.” dedi.

Beyazıt Öztürk Karaköy'de 5 milyon dolara bina satın aldı!

Şov programı bu sezon 20.Yılına girecek olan Beyazıt Öztürk, farklı bir iş koluna daha atılmaya hazırlanıyor. Beyaz, Karaköy Vekilharaç Sokak’taki harabe görünümlü bir binayı abisi kanalıyla 5 milyon dolara satın aldı.

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Ber-San İnşaat Ticaret ve Isı Sanayi Limited Şirketi Karaköy Şubesi, Hakan Berberler Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi, Necatibey Caddesi'nde açıldı.

1946 yılında Karaköy Meydanı genişletilecek!

1946 yılında Beyoğlu tarafının başlıca kapısı durumunda olan Karaköy Meydanı genişletilecekmiş. Meydanın genişletilmesi hususunda bir plan hazırlayan Belediye İmar Müdürlüğü, meydanı yeni açılacak yollara göre tanzim edecekmiş.

1940 yılında Karaköy Meydanı tanzim edilecek!

1940 yılında İstanbul Belediyesi, Mimar Prost'un hazırlayacağı plana göre Karaköy Meydanı'nı tanzim ederek genişletecekmiş. Yapılacak tanzim işiyle Tophane'ye, Azapkapı'ya ve Beyoğlu'na giden yollar da açılacakmış.

Mimarlar Odası'nın Karaköy'deki kaçak restoranı mühürlendi!

İstanbul Mimarlar Odası’nın Karaköy’deki merkez binasının çatı katına kaçak olarak inşa edilen restoran mühürlendi.

morgans 10 Karaköy Otel Haberi

morgans 10 Karaköy Otel

Dünyanın en önemli butik otel zincirlerinden Morgans Group’un Türkiye’deki ilk oteli olan 10 Karaköy, A Morgans Original’da 19.12.2014 tarihinde saat 17.00’de TC Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katılımıyla...