10 / 05 / 2024

morgıç koruma sigortası

morgıç koruma sigortası

Hazine'nin SPK'nın görüşüne sunduğu 'Koruma Sigortası'na ilişkin taslakta işten çıkarılma, ölüm, sürekli sakatlık gibi risklerde güvenceye alınacak.

Buğdaya gelir koruma sigortası geliyor! Çiftçiler dikkat! Hazırlıklar resmen başladı!

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), 2023'te Sistem kapsamında bir dizi yeni uygulamayı hayata geçirmek amacıyla çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İşte ayrıntılar..

Konut sigortasının önemi iklim krizinin neden olduğu felaketlerle arttı!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konut sigortası, evleri hasarlara karşı koruma altına alıyor. Erdoğan, konut sigortası yaptıranın bir daha vazgeçemediğini belirtti.

Konut sigortasında hangi hasarlar teminat altına alınabilir?

Konut sigortasının ev ve ev içindeki eşyaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerden, hırsızlık ve yangın gibi çok çeşitli risklere karşı koruma altına alan geniş kapsamlı sigorta çeşidi olduğuna dikkat çeken Av. Elvan Kakıcı Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Orman yangınlarında konut sigortası koruması var mı?

Son zamanlarda Türkiye genelinde çok sayıda kentte çıkan orman yangınları birçok evi kullanılmaz hale getirdi. Peki orman yangınlarında konut sigortası koruma sağlar mı? DASK orman yangınları için geçerli olur mu işte detaylar...

Konut sigortası hangi hasarları karşılar?

Konut sigortasıyla evinizi ve ailenizi koruma altına alabilirsiniz. Konut sigortaları evinizi yıkılmalardan, hırsızlıktan, terörden ve kazalardan korumayı hedefliyor. Peki konut sigortası hangi hasarları karşılar?

Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortasıyla eviniz ve aileniz koruma altına alınıyor. Konut sigortaları evinizi yıkılmalardan, hırsızlıktan, terörden ve kazalardan korumayı amaçlıyor. Peki konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası yaptırmak için ev sahibi olmanıza gerek yok!

Anadolu Sigorta’nın konut paket sigortası ile sadece ev sahipleri değil kiracılar da, evlerini ve içindeki eşyalarını koruma altına alabiliyor..

Generali Sigorta’dan yeni Prestij Evim Ekstra Sigortası!

Generali Sigorta’nın evini korumak isteyenlere sunduğu ‘Prestij Evim Ekstra Sigortası’ konut binası, eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynaları yangın, hırsızlık, dahili su ve sel-su baskını gibi risklere karşı koruma altına alıyor.

Konut sigortası her yıl yenilenir mi?

Konut sigortası, konutu ve eşyaları bazı hasar ve zararlara karşı koruma altına alan sigorta türü oluyor. Peki, senelik olarak yapılan konut sigortası her yıl yenilenir mi? İşte yanıtı..

Ev kredilerinde konut sigortası zorunlu mu?

Konut sigortası evinizi ve ailenizi koruma altına alan bir sigorta çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. . Konut sigortaları evinizi yıkılmalardan,hırsızlıktan koruyor. Peki, Ev kredilerinde konut sigortası zorunlu mu?

Aksigorta ile ev ve eşyalar tam koruma altında!

Aksigorta, Ev - Eşya Sigortası ürünü kapsamında verdiği Beşi Bir Yerde Asistans Hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda genişleterek yeniledi. Aksigorta ile ev ve eşyalar tam koruma altında.

Konut sigortası nedir?

Evinizi ve ailenizi koruma altına alan en önemli sigortalar arasında yer alan konut sigortası nedir? Konut sigortası neleri kapsar? Konut sigortaları kaç senelik olarak düzenlenir? İşte sorularınızın yanıtı...

Konut sigortası yaptırırken nelere dikkat edilir?

Konut sigortası, evinizi ve ailenizi koruma altına alan bir sigortadır. Konut sigortası yaptırırken nelere dikkat edilir, ayrıntıları...

morgıç koruma sigortası Haberi

morgıç koruma sigortası

Hedef 2008'de uygulamak Hazine, dünya piyasalarını sallayan ve bankalarda milyarlarca dolarlık hasar bırakan mortgage krizinin ardından güvence ürünler için kolları sıvadı. Sigorta sektöründen gelen talepler üzerinde harekete geçen Hazine Müsteşarlığı tarafından hazırlanan yeni sigorta ürünleri olası bir krizde subap görevi görecek. Yeni enstrümanlarla konut piyasası kadar sigortacılık sektörü de canlanacak. Hazine Müsteşarlığı, Mortgage Yasası'nda yer almamasına karşın "İpotek Alacaklısını Koruma Sigortası" ve "Borç Geri Ödeme Sigortası"nın şartlarını hazırladı. Taslak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüşüne sunulduktan sonra yönetmelik olarak yayınlanacak.

ÜÇ AYAKLI SİGORTA

Sigorta şirketleri de konut kredisi kullananlara yönelik olarak güvence ürünlerini çeşitlendirmeye başladı. SPK yetkilileri, yeni ürünlerin mortgage sistemindeki riskleri minimize edeceğine dikkat çekerek,...