18 / 04 / 2024

mortgage banka kredisi

mortgage banka kredisi

Mortgage'nin işlerlik kazanmasının ardından farklı ihtiyaç ve risklere göre bir çok farklı ürün piyasaya sunuldu.

ABD'de mortgage başvuruları geçen haftaya oranla yükselişte!

Amerika'da yapılan ve 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) olarak bilinen  ortalama faiz oranı geçen haftaya oranla yüzde 7,02'ye düşerken, mortgage başvuruları da yüzde 9,7 yükseliş yaşadığı kaydedildi.

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranı yüzde 6,80'e yükseldi!

Mortgage Bankalar Birliği'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,80'e yükseldi.

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvuruları giderek artışını sürdürüyor...

Amerika'da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,41'e azalırken, mortgage başvuruları yüzde 4 yükseliş kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage faizleri düşerken, başvurularda yükseldi

Amerika'da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 7,61'e düşerken, mortgage için yapılan başvurularda artış olduğu açıklandı. Mortgage başvuruları ile ilgili haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage faizleri 7 hafta sonra ilk defa geriledi!

Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı 7 haftalık yükselişten sonra ilk defa gerileme gösterirken mortgage başvuruları da düşüş göstermeyi sürdürdü.

ABD'de mortgage faizleri rekor tazeledi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,67 ile 2000 yılından bu yana en yüksek seviyesine yükselerek, rekor tazeledi.

ABD'de mortgage faizleri 23 yılın zirvesinde!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,41 seviyesi ile Aralık 2000 yılından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

ABD’de mortgage başvuruları artıyor! Geçen haftaya göre yüzde 5,4 arttı!

Amerika’da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,31'e oranında arttı. Ayrıca, mortgage başvuruları yüzde 5,4 oranında artış kaydetti.

ABD'de mortgage (konut kredisi) faizleri yükselirken başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, önceki hafta yüzde 7,27'ye oranında artarken, mortgage başvuruları 1996 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi.

ABD'de konut piyasası artan mortgage faiz oranları ve düşük arz sonucu, zorluklarla karşı karşıya!

ABD'de düşük konut stoku, artmaya devam eden mortgage (konut kredisi) faiz oranları ve yükselen konut fiyatları konut piyasası üzerinde adeta bir baskı oluşturuyor.

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

ABD'de mortgage faizleri 23 yılın zirvesinde kalmayı sürdürdü!

Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,31 ile 2000 yılının Aralık ayından bu yana en yüksek seviyede kalmayı sürdürdü.

mortgage banka kredisi Haberi

mortgage banka kredisi
 



Ancak bu ürünlerde tüketicinin aklının karışmasına yol açtı. Hürriyet Emlak yaşam olarak bizde bu hafta tüketicilerin mortgage kredisi kullanırken hangi kriterlere dikkat etmesi gerektiğini belirlemeye çalıştık.


Mortgage'nin işlerlik kazanmasının ardından bankacılık sektörü tüketicilerin farklı ihtiyaç ve risk algılarına göre çeşitli konut kredi ürünü çıkardı. Sektörde farklı isimler altında tüketiciye sunulan bu ürünler, tüketicin aklını karıştırırken, birçok banka tüketiciyi ürünlerle ilgili aydınlatarak, doğru ürüne yönlendirmeye çalışıyor. Ancak tüketici hala sabit faizden yana tercihini kullanırken, sıkı bir incelemeyle farklı mortgage ürünlerinden daha avantajlı çıkma şansı elde edilebiliyor.


Herkesin hesabı farklı


Sabit faizli kredi kullanırken vadenin ve faiz oranının baştan belli olması ve her ay ödenecek taksit miktarının belirlenmesi tüketicilerin güvenli bulduğu...