24 / 04 / 2024

mortgage ingiltere ödeme güçlüğü

mortgage ingiltere ödeme güçlüğü

İngiltere'de 10 milyon kişinin büyük bir mali kriz yaşadığı, bu kişilerin mortgage ödemeleriyle başa çıkamaz duruma geldikleri ve "borcun kara deliğine düştükleri" belirtildi.

İngiltere'de mortgage onayları son 7 ayın zirvesine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre İngiltere'de mortgage onayları Haziran ayından bu yana görülen en yüksek seviyelere çıktı. İşte konu ile ilgili detaylar...

İngiltere'deki yükselen mortgage oranları tam 7,5 milyon haneyi etkileyebilir!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere'de mortgage (konut kredisi) faiz oranlarının hızla artacağı ve 2026'ye kadar yıllık 15,8 milyar sterlin ek maliyet oluşturarak 7,5 milyon haneyi etkilemesi öngörülüyor.

İngiltere'de mortgage şartları Türkiye'den daha avantajlı! 25 yıla varan vade fırsatı! 

İngiltere’deki yatırımları, mortgage şartlarını, kira getirilerini değerlendiren Rotas Investment Yönetici Direktörü Arda Ulaşan, “İngiltere’deki evler, uygun kredi imkanlarıyla satın alınabileceği için düşük bir peşinat oranı ödenerek ev sahibi olunabiliyor” açıklamasında bulundu. İşte ayrınıtılar.

Garanti Mortgage'dan ilk evini alanlara 300 TL bonus!

Mortgage Uzmanı Garanti, ilk evini almak amacıyla konut kredisi kullanan müşterilerine, avantajlar sunuyor. 10 Ekim – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında Garanti Mortgage’dan kredi kullananlara, uygun faiz oranlarıyla ödeme fırsatının yanı sıra, 300 TL bonus da hediye ediliyor.

Garanti Mortgage, Rönesans Konut Sayfiye için 3+3 destek veriyor!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Konut kredisi erken ödeme mahkeme kararı!

Bankalar, konut kredisi erken ödeme işlemlerinde, tüketicilerden "erken kapama cezası" talep edebiliyor. Bu ücret mahkeme kararına göre ücreti sabit faizli mortgage kredilerinde talep edilebiliyor.İşte, konut kredisi erken kapama mahkeme kararı!

Konut kredisi erken ödeme cezası ne kadar?

Konut kredisi erken ödeme cezası sabit faizli mortgage kredilerinde talep edilebiliyor. Değişken faizli mortgage kredilerinde erken ödeme cezası talep edilemiyor. Peki, konut kredisi erken ödeme cezası ne kadar?

Mortgage kredisi devredilebilir mi?

Kredi başvuru sırasında, tüketicinin gelirlerine uygun olacak bir şekilde ödeme planı seçmesi gerekiyor. Aksi halde ödemelerde gecikme olması tüketiciyi de zor duruma düşürebiliyor. Peki böyle bir durumda mortgage kredisi devredilebilir mi?

İngiltere'de mortgage kredileri artıyor!

İngiltere Mortgage Kredisi Veren Kuruluşlar Konseyi (CML) açıklamasına göre, ülkede bu yılın mart ayında verilen toplam mortgage kredileri bir önceki aya kıyasla yüzde 4, geçen yılın aynı ayına kıyasla ise yüzde 33 oranında arttı...

Türkiye Finans Çilingir Mortgage ile herkesi ev sahibi yapıyor!

Türkiye Finans, Çilingir Mortgage ürünleri ile dileyen herkese kendi evinin kapısını açma fırsatı sunuyor. Uygun kâr oranları, uzun vade seçenekleri ve esnek ödeme planları ile Türkiye Finans, herkesi ev sahibi yapıyor

Tüketici maksimum 1.334 TL ödeme ile konut almak istiyor!

ING Bankın tüketicilerin konut alma iştahını ölçtüğü Mortgage Barometrede bir yıllık sonuçlar açıklandı. Rapora göre tüketiciler ortalama 73 ay vade ve maksimum 1.334 TL ödeme ile konut almak istiyor  

İngiltere'de bir avukat bankasını dolandırıp mortgage borcunu ödedi!

İngiltere'de avukat Kate Johns banka dolandırararak mortgage borçlarını ödedi

DD Mortgage'dan Ekim ayına özel `SÜPER66' kredisi

DD Mortgage, 14 günde bir ödeme imkanı sunan `Sık Öde Az Öde' ürünü için Ekim ayına özel yepyeni bir kampanya hazırladı

mortgage ingiltere ödeme güçlüğü Haberi

mortgage ingiltere ödeme güçlüğü

İngiltere'de internet üzerinden yayın yapan Uswitch.com adlı finans sitesi tarafından yapılan araştırmanın sonuçları, yetişkin nüfusun yüzde 23'ünün borç batağında olduğuna işaret ederken, bu kişilerin kendi durumlarını, "borçlarımı ödeyemez durumdayım" ya da "borçlarımı ödeyemez hale gelmek üzereyim" diye ifade ettiği bildirildi.
İngiltere'de yetişkin nüfusun yüzde 12'sine tekabül eden yaklaşık 5.4 milyon kişinin de geçen 6 ay içinde bir ya da birden fazla kez aralarında mortgage faturalarının da bulunduğu aylık ödemelerinin bir kısmını karşılayamadıkları...