26 / 04 / 2024

mortgage kredisi hangi evlere verilir

mortgage kredisi hangi evlere verilir

Konut kredisi tüketici kredilerinin bir çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Konut kredisi konutun teminat altına alınması şartı ile tüketiciye veriliyor. Peki, hangi evlere kredi verilir?

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor?

Yeni ev almak isteyen yurttaşlar hangi bankaların peşinatsız konut kredisi verdiğini sorguluyor. Peki, Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

ABD'de mortgage (konut kredisi) faizleri yükselirken başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, önceki hafta yüzde 7,27'ye oranında artarken, mortgage başvuruları 1996 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi.

Konut Kredisi (Mortgage) nedir? Evin krediye konu değeri nasıl belirlenir?

Gündemden düşmeyen konut kredisi kavramı ve detayları vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Peki, Konut Kredisi (Mortgage) Nedir? Evin krediye konu değeri nasıl belirlenir? İşte detaylar..

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat!

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi bankanın kaç TL ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vereceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat...

Mortgage kredisi nedir? Mortgage kredisi nasıl alınır?

Mortgage kelimesinin Türkçe karşılığı tutsat ya da tutulu satış olarak anlam kazanıyor. Bankaların sunduğu mortgage kredi bu noktada farklı şekilde ifade ediliyor. Peki mortgage kredisi tam olarak nedir ve nasıl alınır? İşte mortgage kredi hakkında bilinmesi gerekenler...

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hangi banka veriyor? Bankalarda 3 ay erteleme var mı?

Kredi, özellikle 3 ay ertelemeli krediler pek çok kişinin gündeminde yer almaktadır. İşte “3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini hangi banka vermektedir?” soruların araştırılan yanıtları!

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi şartları nelerdir? Devlet destekli evlilik kredisi hangi banka veriyor?

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi evlenecek olan kişilerin gündeminde yer alıyor. İşte bu konuya dair merak edilenler!

TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg) kredisi almak isteyenler için kredi yolu açıldı. Peki TOGG kredisi nasıl alınır? TOGG kredi başvuru şartları neler? Hangi bankalar kredi verecek? İşte ayrıntılar...

En avantajlı bayram kredisi hangi bankada! İşte bankaların bayram kredileri!

Ramazan Bayramı artan ihtiyaçlar ile birlikte tüketicilerin kredi talebi de artıyor. Vatandaş hangi bankanın daha avantajlı kredi paketi sunduğunu merak ediyor. Yaklaşık 20 bankanın kredi paketlerini bir arada sunan HangiKredi ise tek bir platform üzerinden tüketicilere karşılaştırma fırsatı sunuyor

0.69 konut kredisi hesaplama! 0.69 konut kredisi şartları nelerdir? 0.69 konut kredisi hangi banka veriyor?

Orta gelirli konut kampanyası detayları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Bu konuya dair detayları Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı. İşte detaylar!

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!

mortgage kredisi hangi evlere verilir Haberi

mortgage kredisi hangi evlere verilir

Hangi evlere kredi verilir? 

Konut kredisi başvuru yapılan bankaların, konutu teminat altına alması ile tüketiciye verdiği krediye konut kredisi deniyor. Konut kredisi başvurusunda nüfus cüzdanı, ikametgah ve gelir belgesi belgelerin temin edilmiş olması gerekiyor.


Konut kredisini geliri olan her birey kullanabiliyor. Konut kredisini sadece daha önce kredi borcundan dolayı banka takip kararı çıkmış kişiler ve bankalar tarafından yapılan kredi skorlaması kötü olan kişiler kullanamıyor.


Konut kredisi kullanabilmek için ilk olarak kredi kullanılmak istenen bankaya başvuru yapılması gerekiyor. Bu başvuru işlemi internet üzerinden de yapılabiliyor. Başvuru yapabilmek için internet şubesine giriş yaparak krediler menüsüne tıklamanız yeterli oluyor. Bundan sonra ise yapmanız gereken yönlendirmeyi takip etmek oluyor. 


Başvurunun kabul edilmesinin ardından ekspertiz raporuna göre banka kredi tutarını belirliyor. Ekspertiz raporunda ise gayrimenkulün türü ve inşaatın...