28 / 03 / 2024

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç

Türk mobilya sektörünün çatı kuruluşu MOSFED ile CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen dünyanın 2. büyük mobilya fuarı CNR İMOB2016, sektörün 2016’daki 3 milyar dolarlık ihracat hedefini yakalayacağının işaretini verdi.

Türk mobilyacıların hedefi dünyada ilk 5'e girmek!

MOSFED Başkanı Güleç "Dünyada artık, Türkiye mobilya çizgisi olarak, biz varız, çünkü son 4 yılda tam 10 basamak birden yükseldik. 21'inci sıradan 11'inci sıraya yükseldik. Hedefimiz, 2023'te dünyanın ilk 5 mobilya ihracatçı ülkesi arasında yer almak."

TİMOSEN Başkanı Sert, 'Deprem enkazı işçileri öldürüyor, yönetmelikler uygulanmıyor'!

Deprem bölgesinde enkaz kaldırma ve inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda iş kazalarında da çok sayıda artış yaşandı. TİMOSEN Başkanı Ahmet Sert, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kurul başkanı ve üyelerine yapılan konut yardımına Sayıştay denetimi!

Sayıştay Başkanlığı bir üst kurulda yaptığı denetimde Kurul Başkanı ve üyelere gerçekleşen konut tahsis katkısı tutarlarının kamu zararı olduğuna karar verdi. Yeni Şafak gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Ünlü ise bu konuyu ele alan bir yazı paylaştı. İşte detaylar...

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Milyonlarca insan yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık fiyatlarını merak ediyor. Ulusal Kırmızı Et Başkanı Ahmet Hacıince, Kurban Bayramı öncesi, kurbanlıkların et fiyatlarına göre hangi oranla yüksek satılacağını açıkladı. İşte detaylar…

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

Raif Ali Dinçkök, Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü'nün seçilmesi kararlaştırıldı.

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık seçildi...

Ahmet Nur Çebi Beşiktaş'ın 34. başkanı oldu!

Beşiktaş Kulübünün dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların yeni başkanı seçildi. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda 8 bin 529 geçerli oyun 5 bin 9’unu Ahmet Nur Çebi aldı.

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç Haberi

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç

Mobilya sektörünün çatı örgütü MOSFED ve CNR Fuarcılık ortaklığında; Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB desteği ile düzenlenen CNR İMOB2016, bir hafta süresince 33 bini yabancı olmak üzere 150 bine yakın ziyaretçi çekti. Gerek ziyaretçi sayısı gerekse imzalanan ticari anlaşmalarla mobilya sektörünün yüzünü güldüren CNR İMOB2016, sektörün 2023’teki 10 milyar dolarlık ihracat hedefinin de ulaşılabilir olduğunu ortaya koydu. 


Yerli - yabancı 550 firmanın katılımıyla gerçekleşen ve “Mobilya Ülkesi: Türkiye” hikayesinin yazılmasına önemli katkı sağlayan fuar, bayilerin ağırlandığı değil bayiliklerin verildiği bir fuar oldu. 


CNR İMOB’un 2017 yılında daha görkemli bir hale geçeceğinin altını çizen MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, “Son 12 yılın en iyi fuarını yaptık. Bu fuar 2016 için 3 milyar dolarlık ihracat hedefinin stratejini belirleyen bir fuar oldu. Bu sene Türkiye mobilya...