19 / 04 / 2024

moskova konut fiyatları

moskova konut fiyatları

Rusya'nın başkenti Moskova'da konut fiyatları tırmanmaya devam ediyor. Emlak şirketleri kent genelinde konut fiyatlarında yüzde 5 yükselme kaydedildiğini dile getirdi.

Moskova'da yeni konut fiyatları ruble bazında tarih zirvesini gördü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da yeni konut fiyatları bu yıl, ruble bazında tarihin en yüksek seviyesine çıktı.

Moskova'da faizler düştü yeni ev satışları rekora koştu!

Rusya’da konut kredi faiz oranlarındaki düşüş yeni ev satışlarında rekor artışa neden oldu. Moskova’da geçen Eylül ayında ilk defa yeni konut satışları 10 bini geçti. 

Moskova'da konut fiyatları yüzde 30 düşebilir!

Rusya'da Merkez Bankası'nın faiz kararını yükseltmesinin ardından konut fiyatlarına rağbet yaşanmıştı. Uzmanlar Rusya Moskova'da konut fiyatlarının düşüşe geçeceğini öngörüyor.

Moskova'da elit konut fiyatları artıyor!

Dünya genelinde elit konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Rusya'nın Moskova kentinde elit konut fiyatları en yüksek 5 kent arasında yer alıyor.

Moskova'da konut fiyatları tavan yaptı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da konut fiyatlarında tırmanmaya devam ediyor. Kentin gözde merkezlerinde metrekare fiyatı 40 bin doları geçti. 

Moskova'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Rusya'nın başkenti Moskova'da konut fiyatları tırmanmaya devam ediyor. Emlak şirketleri kent genelinde konut fiyatlarında yüzde 5 yükselme kaydedildiğini dile getirdi.

Moskova'da yeni konut fiyatları ruble bazında tarih zirvesini gördü!

Rusya'nın başkenti Moskova'da yeni konut fiyatları bu yıl, ruble bazında tarihin en yüksek seviyesine çıktı.

Moskova'da lüks konut fiyatları yüzde 4,2 arttı!

Moskova'da lüks konut fiyatlarında 2020'nin ilk çeyreğinde yüzde 4,2 artış yaşandı. 2019'un 4. çeyreğinde 47'nci sırada olan Moskova, 2020'nin ilk çeyreğinde elit konut fiyatlarının en çok arttığı üçüncü şehir oldu...

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

Moskova'da ikinci el konut fiyatları yüzde 47 geriledi!

Dolar bazında konut fiyatları Moskova’da yakın tarihin en düşük dönemini yaşıyor. Piyasanın en büyük oyuncularından olan İNKOM tarafından yapılan bir araştırmaya göre, ikinci el konut fiyatlarında 2014 yılında fiyatlar dolar bazında yüzde 47 geriledi.

Valle Lacus konut fiyatları!

Valle Lacus konut fiyatları kapsamında daireler 1 milyon 300 bin dolardan başlıyor. 2 yıl sonra teslimleri gerçekleşecek olan Büyükçekmece Valle Lacus Evlerinde yüzde 25 peşinat vererek konut sahibi olunabiliyor...

Suare Rezidans konut fiyatları!

Suare Rezidans konut fiyatları minimum 215 bin TL'den başlıyor. E7 Grup ve Selimoğlu Group imzası taşıyan proje Ataşehir'de 10 katlı 3 blok olarak hayata geçirildi...

Nissa İnşaat O2 Residence konut fiyatları!

Bahçeşehir Ispartakule'deki Nissa İnşaat O2 Residence konut fiyatları kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 480 bin liradan başlangıç gösteriyor ve de 2 milyon liraya kadar çıkıyor

ABD’de konut fiyatları geçen yıla göre yüzde 10.2 oranında arttı!

Case Shiller Endeksi’ne göre 2013’ün ilk çeyreğinde ABD’de konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 10.2 oranında artış gösterdi. Sektör 6 yıldan beri ilk defa iki basamaklı büyüme kaydetti

Marmaray güzergahındaki konut fiyatları arttı!

Marmaray projesi geçtiği güzergâhlardaki konut fiyatlarını artış yaşanmasına neden oldu. Test sürüşünün bile fiyatları yüzde 30 artırdığı Marmaray, geçtiği güzergâhlardaki emlak fiyatlarını adeta zirveye çıkardı...

moskova konut fiyatları Haberi

moskova konut fiyatları

Rusya'nın Moskova kentinde emlak pazarındaki arz düşüklüğü konut fiyatlarını da etkiledi. Türkrus'ta yer alan habere göre; son bir ayda büyük kentlerde konut fiyatlarında ortalama yüzde 5 yükseldi.

Rusya’nın en büyük 16 şehrinde yeni konutların ortalama metrekare fiyatı 105 bin 400 rubleye (1435 dolar) çıktı. Bu göstergede yıllık artış ise yüzde 32’ye çıktı. 

İnşaat malzemeleri fiyatlarındaki yükselme ve iş gücü açığı da konut fiyatlarının yükselmesinde etkili oldu.

Ağustos itibarıyla bazı kentlerde yeni konutların ortalama metrekare fiyatları şu şekilde: 

Moskova: 283 bin ruble (yaklaşık 3 bin 840 dolar)
St.Petersburg: 182 bin ruble
Kazan: 118 bin ruble
Krasnodar: 110 bin ruble
Yekaterinburg: 105 bin ruble
Nijniy Novgorod: 99 bin ruble
Novosibirsk: 93 bin ruble
Ufa: 91 bin ruble
Krasnoyarsk: 89 bin ruble
Oms: 83 bin...