23 / 04 / 2024

Mothercare iflas başvurusu

Mothercare iflas başvurusu

İngiltere'nin bebek ürünleri perakendecisi Mothercare iflas başvurusunda bulunmaya hazırlandığını duyurdu.

WeWork iflas başvurusunda bulundu!

Bundan 13 sene önce kurulduğu zaman ortak çalışma ve paylaşımlı ofis alanı şirketlerinin öncüsü olan ABD merkezli WeWork, iflas başvurusu yaptı.

Türkiye'de de faaliyet gösteren teknoloji devi iflas başvurusu yaptı

Android tabanlı cep telefonu üretiminin öncülerinden gösterilen Almanya merkezli dev teknoloji şirketi Gigaset iflas başvurusu yaptı. İşte tüm detaylar... 

İflasın ardından ilk kez konuştu: İflas başvurusu büyük hataydı!

İflasını açıklayan dünyanın en büyük kripto para borsalarından FTX ile ilgili iflas başvurusu adımından pişmanlık duyan eski CEO Bankman-Fried, "Bunu yapmasaydım, para çekme işlemleri açılacaktı" ifadelerini kullandı.

Voyager Digital iflas başvurusunda bulundu! Kripto paralardaki düşüş aracı kurumu vurdu

Kripto para piyasasındaki sert düşüşler sektörde faaliyet gösteren firmaları peşe peşe iflas ettirmeye başladı. Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yapmasının ardından Voyager Digital de iflas başvurusu yaptı.

Kripto para piyasasında beklenen oldu! Dev şirket iflas başvurusu yaptı

Kripto paraların son dönemde yaşadığı düşüşler sonunda beklenen iflas haberinin ilkinin gelmesine neden oldu. İngiliz Virginia Adaları'nda görülen mahkeme sonunda verilen tasfiye kararı verilen Singapur merkezli Three Arrows Capital, ABD’de mahkemeye iflas başvurusu yaptı.

Almanya'da en çok iflas başvurusu inşaat sektöründe yaşandı!

Almanya'da 2020 Ekim ayında yapılan 170 iflas başvurusunun 134'ü inşaat sektöründen oldu. 

Almanya'da 204 inşaat şirketi iflas başvurusu yaptı!

Avrupa'nın lokomotif ülkesi olan Almanya'da 204 inşaat şirtketi iflas başvurusu yaptı...

Almanya'da 226 inşaat şirketi iflas başvurusu yaptı!

Almanya'da bu senenin şubat ayında bin 529 işletme iflas açıkladı. İflaslardan en fazla 255 iflas davasıyla motorlu taşıtların bakım ve onarımı dahil toptan ve perakende ticaret sektörü etkilendi. Bunu 226 iflas başvurusuyla inşaat sektörü takip etti.

Mothercare'den iflas başvurusu! 2 bin 500 kişi işten çıkartılıyor!

İngiltere'nin bebek ürünleri perakendecisi Mothercare iflas başvurusunda bulunmaya hazırlandığını duyurdu.

Almanya'da 193 inşaat şirketi iflas başvurusu yaptı!

Almanya'da bu yılın ocak ayında iflas eden şirket sayısı, 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 5,7 artış gösterdi. Ülkede 193 inşaat şirketi iflas başvurusu yaptı.

ABD'li perakende devi Sears, iflas başvurusu yaptı!

Amerikan toplumunun alışveriş alışkanlıklarını şekillendiren 132 yıllık perakende zinciri Sears, borç yükümlülüğünü yerine getiremeyeceği gerekçesiyle iflas başvurusu yaptı. 

Jatomi Fitness mahkemeye iflas başvurusu yaptı!

Jatomi Fitness adına mahkemeye sunulan iflas başvurusu dosyasına ulaşıldı. Başvuruda, şirketin kurulduğu günden beri zarar ettiği belirtildi. 2011-15 dönemini kapsayan zarar 77 milyon TL olarak açıklandı.

Kazova İnşaat iflas erteleme başvurusu yaptı!

Timsah Arena başta olmak üzere 50’yi aşkın büyük projeyi üstlenen Kazova İnşaat’ın iflas erteleme başvurusu yaptığı belirlendi. Mahkemeden tedbir kararı alan şirketin, bu karar sayesinde projeyi tamamladığı anlaşıldı.

Mothercare iflas başvurusu Haberi

Mothercare iflas başvurusu

Şirketten gelen açıklamaya göre, Mothercare'in İngiltere'deki 79 mağazasının karlılık sorunu yaşadığı, şirketin iflas başvurusunda bulunmaya hazırlandığı ifade edildi. Şirketin mağazalarının kapatılması halinde 2 bin 500 kişinin işten çıkarılması bekleniyor.

Mothercare'in İngiltere dışındaki mağazaları, bu yılın mart ayında toplam 36,3 milyon zarar yazmıştı.Şirketin, İngiltere'deki mağazalarını satmak için uzun süredir görüşmelerde bulunduğu ancak henüz bir alıcı bulamadığı belirtiliyor.

Jamie Oliver'in 25 restoranlık zinciri de iflas etmişti

Sputniknews'de yer alan habere göre; İngiltere'de son dönemde artan ekonomik riskler ve tüketici talebindeki değişiklikler nedeni ile ülkenin en büyük perakende zincirleri; çalışanlarını işten çıkarma, mağazalarını kapatma ya da iflas açıklama yoluna gidiyor.

İngiltere'de oyuncak şirketi Toys R Us, elektronik perakende zinciri Maplin, halı şirketi Carpetright, İngiliz şef Jamie Oliver'in 25 restoranlık zinciri son dönemde iflas eden şirketler arasında...