18 / 04 / 2024

MSC Kruvaziyer turizm

MSC Kruvaziyer turizm

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Kruvaziyer limanlarıyla İstanbul'a 800 bin turist gelecek!

AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bir turist normalde 650 dolar harcarken, kruvaziyer turisti 2 bin ile 5 bin dolar arasında harcama yapıyor. Yenikapı Kruvaziyer Limanı sayesinde kentin turizm hedeflerine daha da yaklaşılacak" dedi...

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolgar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

Galataport, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak!

"Şu dönemde Galataport projesini yapıyorsunuz Doğuş Grubu’yla. Günde 2-3 gemi gelirken İstanbul’a, artık kruvaziyer turizm bitiş noktasına geldi. Biz ne yaptık? diyor musunuz?" sorusuna İş adamı Serdar Bilgili, "Galataport İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak" dedi.

Antalya'ya kruvaziyer ve yat limanı yapılacak!

Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm kenti Antalya'ya yapılacak kruvaziyer ve yat limanı için deniz ile kara zemin etüdü çalışmalarına başlandı.

Akdeniz kruvaziyer turizminde lider olma hedefinde!

Türkiye Kruvaziyer Platformu, 2. Genel Toplantısını geçtiğimiz haftalarda Ankara 'da yaptı. Toplantıya, 16 farklı limanla kentin temsilcileri, kruvaziyer turizm acenteleri katıldı.

Kruvaziyer turizminin yeni tercihi Bodrum!

Bodrum 'a turizm sezonunda gelecek gemi yolcusunda artış olması bekleniyor. Global Liman İşletmeleri Bodrum Yolcu Liman Müdürü Gonca Uygun, kruvaziyer turizmi hakkında açıklamalarda bulundu.

İzmir'de kruvaziyer turizminin gelişmesi için adım atılıyor!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye Kruvaziyer Platformu olarak 9 Mart'ta Ankara'da toplanacaklarını, Ulaştırma ve Turizm Bakanlarının da davetli olduğu toplantıda sorunları masaya yatıracaklarını bildirdi.

Ekrem Demirtaş: Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok!

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Kruvaziyer için limanlar yetersiz!

İZMİR İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açıklanan rakamlara göre geçen yıl 198 kruvaziyer gemisinin yanaştığı İzmir'e 481 bin turist deniz yolu ile giriş yaparken, bu yılın ilk 11 ayında 135 kruvaziyer gemisi ile 327 bin turist geldi.

Saltuk Kocabaş: Kruvaziyer'de ana liman İzmir seçilirse büyük sıçrama yapar!

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açıklanan rakamlara göre geçen yıl 198 kruvaziyer gemisinin yanaştığı İzmir'e 481 bin turist deniz yolu ile giriş yaparken bu yılın ilk 11 ayında 135 kruvaziyer gemisi ile 327 bin turist giriş yaptı

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi!

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi. Turistlerin, Hopa Limanı üzerinden Artvin'in tarihi ve turistik yerlerini gezmeleri ve böylece İl'de de yeni bir Turizm hareketliliğinin başlaması temelinde çalışmalara başlandı.

Kuşadası'na 15 bin turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden Kuşadası'nda son yılların, en yoğun turist hareketliliği yaşandı. Kuşadası Limanı'na bir günde yanaşan 6 gemiyle 15 bin turist 350 turist ilçeye giriş yaptı.

MSC Kruvaziyer turizm Haberi

MSC Kruvaziyer turizm

İSVİÇRE'nin Cenevre kentinde dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin tepe yöneticileri ile bir araya gelen İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer müjdesi getirdi. 

Demirtaş, MSC'nin yıl boyunca İzmir'e yeni gemilerle 68 sefer yapacağını belirterek, "Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok" dedi. 


İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş. son günlerde kamuoyunda gemi turizmi üstüne herkesin bir şeyler söylediğini hatırlatarak İzmir'i hiçbir kruvaziyer firmasının pas geçmesini istemediklerini belirtti. Demirtaş, "İzmir 3 yıl üst uste Avrupa'nın En İyi Kruvaziyer Destinasyonu seçildi. Firmalar da İzmir'den çıkmak istemiyor, ama biz de 10 yıldır vaat ettiklerimizin pek çoğunu yapamadık" dedi. 


46'DAN68'E ÇIKIYOR 

İTO Turizm Müdürü Mine Güneş Kaya ile birlikte MSC Crociere Başkanı ve CLIA (Kruvaziyer Hatları Uluslararası Birliği) Avrupa Başkanı Pierfrancesco Vago, MSC...