20 / 04 / 2024

MSY nefes fiyat listesi

MSY nefes fiyat listesi

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Nefes fiyat listesi Eylül 2022! 

MSY Nefes MSY Yapı tarafından Pendik'te hayata geçiriliyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte MSY Nefes fiyat listesi Eylül 2022! 

MSY Nefes projesi fiyat!

MSY Nefes projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte MSY Nefes projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

MSY Nefes'te 3+1 dairelerde indirim fırsatı başladı!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3+1'lerde indirim fırsatı başladı. 

Skoda Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam geldi! Scala’yı satın almak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Skoda, Scala modelinin ağustos ayı fiyatını paylaştı. Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam yapan Skoda, bu modele sahip olmak isteyen kişilere adeta rahat bir nefes aldırdı.

MSY Nefes'te bu haftaya özel indirim fırsatı: 3+1'ler 6 milyon 990 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

MSY Nefes projesinde kısa bir süreliğine geçerli olacak şekilde sınırlı sayıda 3+1 ve 4+1 dairelerde indirim fırsatı başladı. Peki MSY Nefes'te konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında yer alan BİM, iPhone 13 Pro Max'in yeni depolama seçeneği ve indirimli fiyatı ile satışa sundu. İşte ayrıntılar...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesindeki konutlar içerisinde bahçe kullanım katlarda bu haftaya özel 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

BİM'den nefes kesecek çılgın müjde! BİM 21 Şubat Salı kataloğu yayımlandı! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM 21 Şubat 2023 tarihli Bim aktüel kataloğu ortaya çıktı! Peki, 21 Şubat 2023 aktüel Bim Kataloğu'nda yer alan ürünler hangileri, fiyatları ne kadar? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Evinin havasını düşünenler için Vestel; Hava temizleme işlevi, alerjen filtresi ve nem alma fonksiyonları ile havayı temizleyen klimayı tüketicisinin beğenisine sundu. Üstün performans özellikleri ile dikkat çeken Vestel klima 6 Şubat  2023 fiyat listesi

Hyundai Ioniq 5 fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Nefes kesici görünümü ve üstün donanımlarıyla Hyundai Ioniq 5, elektrikli otomobillere bakışı yeniden tanımlıyor. Peki Hyundai Ioniq 5 fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Amerikan gezi motosikletinin ta kendisi Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi!    

Nefes kesici vintage detaylar ve saf rock and roll tarzı ile dikkat çeken Harley Davidson Heritage Classic fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Heritage Classic 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3 blok bulunuyor. MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

MSY Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen MSY Nefes projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Peki MSY Nefes satılık daire fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes satılık daire fiyatları Ekim 2022!

MSY nefes fiyat listesi Haberi

MSY nefes fiyat listesi

MSY Yapı tarafından İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesi, Aydos Ormanı’nın yanı başında yükseliyor. Proje, havadar ve yüksek konumuyla dikkat çekiyor. 

MSY Nefes projesi toplam 3 blok halinde inşa ediliyor ve Adalar ile Marmara Denizi manzaralı konutlarıyla ön plana çıkıyor. 

7 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen MSY Nefes projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Peki MSY Nefes projesinde yer alan evlerin fiyatları ne kadar? İşte MSY Nefes ev fiyatları Ekim 2022!

Yüzde 60'ı yeşil alana ayrılan MSY Nefes projesinde kapalı spor alanları, çok amaçlı basketbol sahaları, kafeler, mini futbol ve voleybol sahaları, fitness salonu ve dinlenme mekanları, tematik çocuk oyun alanı, barbekü alanı, açık yüzme havuzu ve...