19 / 04 / 2024

Muammer Türker Antalya Stadyumu inceleme

Muammer Türker Antalya Stadyumu inceleme

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Vali Türker, stadı gezerek, Caleroğlu'ndan ve inşaat sorumlularından devam eden inşaat hakkında bilgiler aldı.

Muammer Türker Antalya Stadyumu'nda inceleme yaptı!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Vali Türker, stadı gezerek, inşaat sorumlularından devam bilgi aldı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar planları komisyona havale edildi!

Türker Proje Gayrimenkul, Plan Proje Müdürlüğü'nün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili teklifinin (2020/6178) görüşüldüğü, oy birliği ile İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde yapacağı 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildi.

Türker Proje 2020 için bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortaklarının onayına sunulması kararlaştırıldı.

Türker Proje 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Türker Proje'nin Ocak 2019 – 31 Aralık 2019 hesap dönemine ait mali bünyesinin güçlendirilmesi ve yeni finansman ihtiyacı yaratılmaması amacıyla, olağanüstü yedeklere aktarılmasına, kar payı dağıtılmamasına karar verildi.

Türker Proje Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

Türker Proje Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal raporu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Türker Proje 2020 yılı 1. dönem gelir tablosu!

Türker Proje'nin 1 Ocak 2020-31 Mart 2020 hesap dönemine ilişkin gelir tablosu yayınlandı...

Türker Proje'nin olağan genel kurul toplantısı iptal edildi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı koronavirüs sebebiyle iptal edildi...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları komisyona gönderildi!

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları komisyona gönderildi! Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kartal arazisinin imar planlarının İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı. 

Türker Proje 2020 yılı bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Türker Proje'nin 2020 yılı hesap döneminde bağımsız denetimini yapacak denetim kuruluşu olarak Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin belirlenmesine ve 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaya sunulmasına karar verildi...

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verili...

Türker Proje 2019 yılı karından pay dağıtacak mı?

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, şirket yönetim kurulunun 2019 yılına ait kar payı dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje 2019 olağan genel kurul toplantısı 25 Mart'ta!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2019 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak...

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş 2019 finansal raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş, 31 Aralık 2019 yılı dönemine ait finansal tablolar denetçi raporunu yayımladı...

Muammer Türker Antalya Stadyumu inceleme Haberi

Muammer Türker Antalya Stadyumu inceleme


Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden  Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. 


Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan ve inşaatı devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nu ziyaret eden Vali Türker'e İl Jandarma Komutam Albay Ahmet Yurdagül ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul eşlik etti. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor II Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu tarafından karşılanan Vali Türker, stadı gezerek, Caleroğlu'ndan ve inşaat sorumlularından devam eden inşaat hakkında bilgiler aldı.


Akdeniz'de Yeni...