29 / 03 / 2024

Mücahit Korkmaz

Mücahit Korkmaz

Remak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Korkmaz, Mücahit Korkmaz, Resul Korkmaz, Ömer Faruk Korkmaz tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kaya tarafından kuruldu.

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msh Yapı İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Selim Hazar tarafından kuruldu.

Yeni evlenecek olanlara müjde: Korkmaz Perla Çelik Çeyiz Seti'nde büyük indirim

Evlilik hazırlığı yapanlar için müjdeli haber Korkmaz'dan geldi. Korkmaz Perla Çelik Çeyiz Seti'nin fiyatı neredeyse yarı yarıya düştü. İşte detaylar...

Evlilik hazırlığı yapanlara müjde; Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti fiyatında bin 850 TL indirim

Evlilik hazırlığı yapanlara müjdeli haber Korkmaz'dan geldi. Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti indirime girdi ve ürünün fiyatı 1.850 TL düştü. Peki Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz setinin içerisinde hangi ürünler var? İşte Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti hakkında detaylı bilgiler...

Çeyiz düzeceklere müjde! Korkmaz Manolya Collection serisine indirim geldi! 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

Korkmaz'ın Manolya Collection serisine indirim müjdesi geldi! Beyazın zarafetiyle tasarlanan koleksiyon, Manolya çiçeğinin ilham veren güzelliğini sofralara taşıyor. Peki, Korkmaz Manolya Collection ne kadar? İşte fiyatı...

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelsan Yapı Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Güzelyurt ve Mücahit Güzelyurt ortaklığında kuruldu.

Korkmaz Promix Stand Mikser'de dev indirim; 4 bin 150 TL! İşte 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Fonksiyonelliğiyle mutfaktaki yoğurma ve karıştırma işlemlerini kısa sürede halleden Korkmaz Promix Stand Mikser, kasım ayında 4 bin 150 TL'lik indirimle satılıyor. İşte detaylar...

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu.

Mücahit Korkmaz Haberi

Mücahit Korkmaz


Remak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Korkmaz, Mücahit Korkmaz, Resul Korkmaz, Ömer Faruk Korkmaz tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Remak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...