17 / 04 / 2024

Mücahit Sarıçayıroktay korkmaz

Mücahit Sarıçayıroktay korkmaz

Mekay İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ahmöet Aydın, Mücahit Sarıçayır ve Oktay Korkmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Çiftçilere son dakika müjdesi: Yaş çay destekleme ödemeleri ne zaman? Şimdi açıklandı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çay üreticilerine ilişkin destekleme ödemeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesini açıkladı. Ödemeler bugün resmen yatıyor. İşte ayrıntılar...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine müjde! Yaş çay alımı ödemeleri 30 Kasım'da hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan son dakika yaş çay alımı ödemelerinin 30 Kasım Perşembe günü yapılacağını açıkladı.

BMW, M modellerine bu ay zam yapmadı! En ucuz M modeli kaç TL?

Hemen her ay açıkladığı fiyat listeleriyle birçok modeline zam yapan BMW, bu ay zam yapmayarak alıcıların yüzünü güldürdü. BMW, aynı zamanda M modellerine de zam yapmadığını açıkladı.

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! Önümüzdeki ayı işaret etti!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada önümüzdeki Ekim ayını işaret etti. İşte detaylar...

Tarım ÜFE, bu ay yıllık yüzde 62,48 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Temmuz 2023'te bir önceki aya göre yüzde 8,03, geçtiğimiz senenin aynı ayına kıyasla yüzde 62,48 yükseldi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o rakamlar...

Emekliler müjde! 'Ekim ayında emekli maaşlarına zam gelebilir 'En düşük emekli maaşı 7.500 TL!

Temmuz ayı itibarıyla emeklilerin yüzde 25 zamlı maaşları hesaplarına yattı. Ancak kök maaşı düşük olanların maaşları 7.500 TL'ye tamamlandı. Bu durumdan memnun olmayan emekliler şikayetlerini ifade ederken Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram ekim ayını işaret etti.

BMW M modellerine temmuz ayında iki zam birden geldi! İşte BMW M modellerinin yeni fiyatı!

BMW, temmuz ayının ilk günü tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini duyurmuştu. Bu kapsamda, M modellerine zam geldiği görülmüştü. Ancak BMW, çok geçmeden M modellerine yeni bir zam daha geldiğini açıkladı.

Tarım ÜFE Haziran ayında aylık yüzde 4,04, yıllık yüzde 57,93 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 4,04, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre de yüzde 57,93 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Çaykur'dan müjde! Yaş çay bedeli ve budama tazminatı çiftçilerin hesabına yatırıldı!

Çaykur'dan üreticilere müjde geldi. Yaş çay bedeli ve budama tazminatı çiftçilerin hesabına yatırıldığı belirtildi.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. Tarım Kredi'de ayçiçek yağı, peynir, çay, şeker fiyatları dip yaptı! Hafta sonunda sepet dolduracak kampanya!

Tarım ÜFE Nisan ayında aylık bazda yüzde 2,32 azalırken yıllık yüzde 71,52 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 2,32 gerilerken geçen senenin aynı ayına kıyasla yüzde 71,52 arttı.

Mücahit Sarıçayıroktay korkmaz Haberi

Mücahit Sarıçayıroktay korkmaz


Mekay İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ahmöet Aydın, Mücahit Sarıçayır ve Oktay Korkmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 27 Şubat'ta kurulan firmanın iş konusu; her türlü çelik konstrüksiyon inşaatı prefabrik inşaatlar ve taahhüt işleri konut işyeri ticarethane fabrika turistik amaçlı tesisler tatil köyleri ile kamu ve özel amaçlı inşaatları yapmak yaptırmak satmak kiralamak ve kiraya vermek.


Mekay İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Alparslan Caddesi, No:38/2-B...