23 / 04 / 2024

Mücahit Yanılmaz kimdir

Mücahit Yanılmaz kimdir

Elazığ’da 66 yıldır hizmet veren ve ömrünü tamamlayan tuğla fabrikasının yıkımına bölgede yol çalışması yapılacağı için başlandı. 

Başkan Yanılmaz, Kuzey İmar Yolunu İnceledi!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, çalışmaların hızla devam ettiği Kuzey İmar Yolu’nun birinci etabında incelemelerde bulunarak, şehrin önemli ana arterleri arasında yer alacak yolun 2017 yılında hizmete sunulacağını söyledi.

Elazığ Zafran Mesire Alanı yaşam merkezi olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Zafran Mesire Alanı’nın çok önemli bir dinlenme alanı ve yaşam merkezi olacağını söyledi.

Mücahit Yanılmaz Elazığ'daki projeleri anlattı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ne kadar güzel hizmetler yaparsak, kendi doğup, büyüdüğümüz yere de artı getirmiş oluruz” ifadesini kullandı.

Elazığ Kent Bilgi Sistemi tüm illere örnek olacak!

Hizmette 2 yıllını değerlendiren Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, bu süre içerisinde birçok önemli projeye imza attıklarını ve birçok yeni projeyi de hayata geçireceklerini söyledi.

Elazığ'da Galeciler Sitesi inşa ediliyor!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Şehir trafiğinin rahatlaması amacıyla Galeciler Sitesi inşa çalışmalarına başladık, önümüzdeki günlerde hizmete sunacağız." dedi.

Mücahit Yanılmaz: Elazığ, mutlu insanların yaşadığı şehir haline gelecek!

Elazığ'ın yönetici ve önde gelen iş adamları, kentin potansiyelini harekete geçirmek için bir araya geldi. Bu amaçla kent yöneticileri, belirledikleri hedeflerini İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıyla açıkladı.

Mücahit Yanılmaz kimdir?

5 Aralık'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları listesine göre Elazığ Belediye Başkan adayı olan Mücahit Yanılmaz kimdir? İşte Mücahit Yanılmaz'ın özgeçmişi...

Elektrik fiyatlarına zam! Konutlara yansıdı mı? İşte yanıtı

Elektrik fiyatlarında son dakika. 1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe yüzde 20 oranında zam geldi. Peki konutlara yansıyacak mı? İşte yanıtı...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Gümüş alalım mı? sorusuna kesin yanıt İslam Memiş'ten geldi! Ben olsam...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''gümüş alalım mı?'' sorusuna yanıt verdi. Peki gümüşe yatırım yapılır mı? Gümüş fiyatları ne olur? İşte merak edilenler...

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Euro alalım mı? sorusuna net yanıt geldi! Euro yükselecek mi? Euro/TL bugün ne kadar oldu? 2 Mayıs Euro/TL kuru

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ''euro alalım mı'' sorusunun yanıtını da araştırıyor. Peki Euro yükselecek mi? Euro/TL bugün ne kadar oldu? 1 Mayıs Euro/TL kuru.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın mı alalım, gümüş mü? sorusuna net yanıt uzmanlardan geldi! En çok kazandıran yatırım aracı o olacak!

Piyasalardaki oynaklık devam ederken yatırımcılar altın mı alalım gümüş mü? sorusunun yanıtını merak ediyor. Uzmanlardan net yanıt geldi!

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Vecih Yılmaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Vecih Yılmaz kimdir? Vecih Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Vecih Yılmaz'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Vecih Yılmaz`ın hayatına dair merak edilenler.

Mücahit Yanılmaz kimdir Haberi

Mücahit Yanılmaz kimdir

Elazığ’da 66 yıldır hizmet veren ve ömrünü tamamlayan tuğla fabrikasının yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Yanılmaz, Güney çevre yoluyla bağlantısını temin eden 12 adet yol olacağını, bunlardan en önemlisinden bir tanesinin de fabrikanın belirli bir bölümüne yapacakları ana yol olduğunu açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre merkeze bağlı Hicret Mahallesi'nde yer alan 12,5 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve geçtiğimiz ay çalışmasını tamamlayan 66 yıllık tuğla fabrikası, Elazığ Belediyesinin yürüttüğü yol ve çevre düzenlemeleri kapsamında yıkımına başlandı. 

Yıkım startını Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, fabrika yetkilileri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla başlattı. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ufku geniş insanlar olarak bu tesisi burada kurmuşlar. Buradan öncelikle Elazığ’ın ve bölgenin tuğla ve kiremit ihtiyacını karşılamışlar. Yıl içinde modernizasyonları yapılmış . Araç ve gereçleri değiştirilmiş....