26 / 04 / 2024

Mücella Tarhan Villada Tatil

Mücella Tarhan Villada Tatil

Ayvalık'tan Mersin'e kadar tüm sahil şeridinde kiralayabileceğiniz evlerin fiyatları, düşünüldüğü kadar yüksek değil. Havuzu ve bahçesi tam korunaklı villalar ise ailelere hitap ediyor

Aslayanmaz Tasarım İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslayanmaz Tasarım İnşaat Otomotiv Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İsmail Tarhan tarafından kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi TBMM'de!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuşadası'nda kayan evlerin mağdurları 7 yıldır seslerini duyurmak istiyor!

Kuşadası'ndaki Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Evler sitelerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle evlerini boşaltan apartman sakinlerinin umutsuz bekleyişlerine 7 yılda da devam ediyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi mecliste!

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yapım ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Mimarlar Odası 'Kanal İstabul' için toplandı!

Mimarlar Odası, Kanal İstanbul su yolu projesi ÇED raporu ile ilgili toplantı düzenledi. Mücella Yapıcı, toplantıda ÇED raporuyla ilgili sunum yaptı.

Adnan Oktar'ın villasındaki yıkım havadan görüntülendi!

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villasının yıkımı bugün başladı. Tahliye edilen villada yıkım çalışmaları havadan fotoğraflandı.

Adnan Oktar'ın villasında yıkım başlıyor!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Kandilli'deki villasının yıkılacağı açıklanmıştı. Boşaltılan villada yıkım bugün başlıyor.

Şehrazat, Zekeriyaköy'deki villasında bu manzaraya uyanıyor!

Türk söz yazarı, besteci, yapımcı ve şarkıcı Şehrazat, Zekeriyaköy’de müstakil bir villada yaşıyor. İşte Şehrazat'ın villası...

Fsi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Ticaret Anonim Şirketi Alı Rıza Egesel ve Ogan Tarhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mücella Tarhan Villada Tatil Haberi

Mücella Tarhan Villada Tatil

Ortak kullanım alanlarında, yemeğin bile belirlenen saatlerde yenildiği mekânlarda tatil yapmayı sevmiyorsanız size bir önerimiz var: Villada tatil.


Tatile gittiğimizde ailemizle beraber olsak, kahvaltıyı otelin belirlediği saate kadar yapmak zorunda kalmasak, her giriş çıkışta resepsiyonda beklemesek diye hayıflanır dururuz. Alternatifi olmayan istekler mi bunlar? Elbette hayır. Çok bilinmese de villalarda da tatil yapmak mümkün. Her kesime hitap eden evlerde tercihler oldukça fazla. Tam korunaklı, yarı korunaklı, aileye özel havuzlu, ortak havuzlu evler, seçeneklerden bazıları. Villada tatil Avrupa'da 50 yıldır var olan bir sistem. Her dört kişiden biri bu tatil türünü seçiyor. Ülkemizdeyse bu işi 27 yıldır yapan bir firma var: Villada Tatil. Firmanın genel müdürü Mücella Tarhan, ülkemizde özellikle son üç yıldır villada tatile talebin arttığını anlatıyor.


Türkiye'de toplam bin 200,...