26 / 04 / 2024

Mudanya Hastanesi açıldı mı

Mudanya Hastanesi açıldı mı

Mudanya Belediyesi tarafından yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi'ne devredilmişti. Bu sağlık merkezinin de, yeni Mudanya Devlet Hastanesi alt katında hizmete vermeye başlayacağı belirtildi.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Etlik Şehir Hastanesi açıldı!

Başkentlilerin merakla beklediği Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Isparta Eğirdir Rehabilitasyon Hastanesi açıldı!

Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi hizmete açıldı.

İdlib'de üniversite hastanesi açıldı!

İdlib'te tıp ve eczacılık fakültesi öğrencilerine eğitim vermek üzere üniversite hastanesi hizmete açıldı.

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açıldı!

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Kerbela'daki İmam Hasan el-Mucteba Hastanesi açıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, ülkenin Kerbela şehrinde Türk şirketi tarafından hayata geçirilen Hasan el-Mucteba Hastanesi'ni açtı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Mudanya Hastanesi açıldı mı Haberi

Mudanya Hastanesi açıldı mı


Bursa'nın Mudanya ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tepedevrent mevkiinde yaptırılan yeni devlet hastanesi sağlık hizmetleri vermeye başladı. 


Mudanya ve çevresine 77 yıldan beri sağlık hizmetlerini veren Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi'nin işlevi yeni hastanenin tamamlanarak hizmet vermeye başlamasıyla birlikte son veriliyor. Yeni hastaneye taşınma işlemi için gerekli onay ve izinlerin alınmasının ardından hasta kabulüne başlandığı bildirildi. 


Mudanya Belediyesi tarafından ilçe içinde yaptırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Mudanya Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi'ne devredilmişti. 


Bu sağlık merkezinin de, yeni Mudanya Devlet Hastanesi alt katında hizmete vermeye başlayacağı belirtildi. 


Milliyet...