02 / 05 / 2024

Mudanya Saraylar fiyat

Mudanya Saraylar fiyat

Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor.

Mudanya Saraylar projesinde fiyatlar 550 bin liradan başlıyor!

Mudanya' da Birel İnşaat tarafından hayata geçirilen Mudanya Saraylar projesinde 36 daire bulunuyor. Proje A+ yaşam standardı sunuyor. Daire fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Mudanya Evleri fiyat!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Mevsim Mudanya fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Konutları 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Atış Yapı imzası taşıyan projede toplam 139 daireye yer veriliyor...

Osmaniye Sarayları lansman kampanyası uzatıldı!

Osmaniye Sarayları Projesi ile saray konforu ve ihtişamını Osmaniye halkı ile buluşturmaya hazırlanan Keten Proje, cazip fiyat ve ödeme avantajı sağlayan lansmana özel kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.

Bademli Patika Evleri fiyat!

İki tip 6 bloktan oluşan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Bademli Mahallesi'nde yükseliyor. Bademli Patika Evleri fiyat listesi kapsamında 550 bin TL'den satışa sunuldu.

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat!

Toplam 168 adet daireden oluşan proje şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesine göre 430 bin TL 'den başlıyor.

Mavi Mudanya fiyat listesi!

Bursa Mavi Mudanya fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 0224 241 30 40 olarak belirlendi.

Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat!

Bursa İl'i Nilüfer İl' i Özlüce'de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat listesi kapsamında ofisler 220 bin TL' den başlıyor.

Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Proje 6 katlı bloktan meydana geliyor.. Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Mudanya Saraylar'da 2. etap çalışmaları başlıyor!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje Birel İnşaat, 41. yılında Halitpaşa Arnavutköy'de özgün bir projeye başladı.

Moda Bademli fiyat!

Moda Bademli fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 157 konut ve 19 villanın yer aldığı proje Bursa Mudanya - Bademli bölgesinde hayata geçiriliyor.

Mudanya Moda Bademli fiyat listesi!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli 'de hayata geçirilen projede toplam 157 konut ve 19 villa yer alıyor. Mudanya Moda Bademli fiyat listesi bilgileri satış ofisinden öğrenilebiliyor.

Mudanya Saraylar fiyat Haberi

Mudanya Saraylar fiyat

Bursa'nın incisinde saraylara layık keyif BURSA' nın ilk saray konseptli projesi olan Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor. 

Projede 2+1 dairelere Ferah Sofa, 3+1 dairelere Büyüleyici Revan, 4+2 dublekslere Şaheser Havuzlu Köşk adı...