29 / 03 / 2024

müge boz nerede yaşıyor

müge boz nerede yaşıyor

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen oyuncu Müge Boz, Kaz Dağları'ndan arsa satın aldığını, buraya ev yaptırmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Dedenizin eski tapusu için kadastrosu yapılır mı?

Kadastro, bir bölgenin arazi mülkiyetlerini ve sınırlarını resmi olarak kaydeden, belgeleyen ve haritalandıran bir süreç ve sistemler bütünüdür. Dedenize ait bu eski tapu için zaman aşımı geçerli mi?

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

Enver Geçgel hangi üniversitede okudu? Hangi şehirlerde güneş enerjisi santralleri var?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekili Enver Geçgel, nerede doğdu ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalışmalar yaptı? Ne zaman genel müdür ve yönetim kurulu başkan vekili oldu? İşte Enver Geçgel ile ilgili detaylar...

Az önce sallandık mı? Bugün nerede deprem oldu? 9 Haziran 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Az önce nerede deprem oldu? Yaşadığı bölgede deprem olup olmadığını merak eden kişiler, illerindeki son depremlere Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakılabilir. İşte son depremler!

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

21 Mayıs Pazar son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte AFAD tarafından kaydedilen 21 Mayıs 2023 son dakika depremler!

20 Mayıs 2023 son dakika depremler! Nerede, ne zaman deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

20 Mayıs Cumartesi son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 20 Mayıs 2023 Cumartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

müge boz nerede yaşıyor Haberi

müge boz nerede yaşıyor

Güzel oyuncu Müge Boz önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Kaz Dağları'ndan arsa satın alan oyuncu "Oralara yerleşmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Orada bir yerim var orayı biraz daha kalabileceğimiz yer yapmayı planlıyoruz, o planlar hep var yani onlar baki. Umarım eker biçerim bunlar kolay işler değil, 'şehri bırakıyorum bir anda gideceğim tarım yapacağım' gibi değil onu da bilmek gerekir. Benim baba tarafım zaten çiftçi ve köylü olduğu için onlardan gelen bir bilgim var. Umarım tarım yaparım umarım hayallerde kalmaz" yanıtını verdi.

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda ev sahibi...