25 / 04 / 2024

muğla 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

muğla 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Muğla'da bir bölümü çöken tescilli yapı yıkıldı!

Muğla Bodrum Turgutreis Caddesi Kelerlik Mescit Sokak'ta yer alan bir bölümü çöken taşınmaz kültür varlığı niteliğindeki tescilli yapı iş makinesiyle yıkıldı...

ÖİB Muğla Bitez'deki gayrimenkulün satışını onayladı!

Muğla Bitez'de yer alan 40 bin 530 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Muğla Fethiye'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, İnlice Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı niteliğindeki arsa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Büyükşehir'den doğal yaşam alanlı barınak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi kentte 40 dönüm arazi üzerinde modern, doğal yaşam alanlı barınak yapıyor.

Amir Çiçek Muğla'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesinde inşaatlan devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Muğla'daki sağlık yatırımları 2016'da tamamlanacak!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Muğla Kavaklıdere Çayboyu TOKİ başvuruları bugün son!

10 bin 40 TL peşinatla ödeme yapılan Muğla Kavaklıdere Çayboyu TOKİ Evleri'nde toplam 11 adet konut satılıyor. Muğla Kavaklıdere Çayboyu TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

Muğla Solemar Adabükü iletişim!

Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede konut alanları 103 metrekareden başlangıç gösteriyor. Muğla Solemar Adabükü iletişim için 0530 115 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Muğla Solemar Adabükü satış ofisi!

Muğla Solemar Adabükü satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplam 134 adet villadan oluşan projede 36 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Muğla Bodrum'da 4 adet satılık villa: 7 milyon 40 bin TL!

Muğla İli'nin Bodrum İlçesi'nde yer alan 4 adet villa Bodrum 2. İcra Dairesi tarafından 12 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Muğla Fethiye'de 1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muğla İli Fethiye İlçesi'nde yer alan 309,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 28 Kasım 2014 günü saat 10:40 ile 10:50 arasında ihale ediliyor.

Muğla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin prefabrik ek poliklinik binası ile 40 ünitelik ağız ve dış sağlığı merkezinin ihale sözleşmesi yapıldı. 14 firmanın katıldığı ihaleyi, en uygun teklifi veren Magnesia Yapı İnş. San. Ltd Şti

Muğla modern bir ağız ve diş sağlığı merkezine kavuşuyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nin prefabrik ek poliklinik binası ile 40 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezinin ihale sözleşmesi yapıldı. İhaleyi Magnesia Yapı İnşaat firması kazandı...

muğla 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Haberi

muğla 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu. Vali Çiçek, devam eden sağlık yatırımlarının 2016 yılı içinde tamamlanacağını açıklarken, sağlık tesislerinin sağlık turizminin altyapısını oluşturacağını açıkladı.

Vali Çiçek’i Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz katıldı. 40 Ünitelik Muğla Ağız ve...