25 / 04 / 2024

muğla 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi

muğla 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Muğla Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı durdu mu?

2017'de 41 milyon 850 bin lira ihale bedeliyle yapımına başlanan 150 yataklı Muğla Bodrum Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı bitirilerek yüzde 59’u tamamlandı. Ancak inşaata bir anda ara verildiği iddia edildi...

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi yarın!

Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Devlet Hastanesi J Blok ihalesi 5 Ekim'de!

TOKİ'nin Muğla 475 Yataklı Devlet Hastanesi J Blok Tamamlama İnşaatı İşi ihalesi 5 Ekim 2017 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Seydikemer'e Anadolu İmam Hatip Lisesi geliyor!

Muğla Seydikemer'de, 24 derslikli yatılı Anadolu imam hatip lisesi, 200 yataklı pansiyon, uygulama camisi, spor salonu ve kütüphane yapımı için protokol imzalandı.

Muğla'daki sağlık yatırımları 2016'da tamamlanacak!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi Mayıs 2016'da tamamlanacak!

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Özyer, Muğla Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yetkililerden bilgi aldı. Ozyer, 500 yataklı hastanenin Mayıs 2016'da tamamlanacağını İzmir ya da Aydın'a gitmek zorunda kalınmayacağını söyledi.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin inşaatının yüzde 15 tamamlandı!

Muğla’nın en büyük yatırımlarından birisi olan ve 115 milyon TL’ye ihalesi yapılan 475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 15’lik bölümü tamamlandı.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi inşaatında işçiler sertifikalarını aldı!

475 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaatında çalışan 250 işçi, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alarak sertifikalarını aldılar..

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastanenin temel atma törenine katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel yönetimlere yaptıkları her bir metre yürüyüş yolu için bir bisiklet hediye edeceklerini belirtti. Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastane temel atma törenine katılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devredilen 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temeli, 16 Kasım pazar günü Sağlık Bakam Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılacak...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi’nin temeli 16 Kasım'da atılacak!

12 Şubat 2014 tarihinde ihalesi yapılan 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temeli 16 Kasım Pazar günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılması bekleniyor.

muğla 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberi

muğla 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla’nın Menteşe ilçesinde inşaatları devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve 475 yataklı Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu. Vali Çiçek, devam eden sağlık yatırımlarının 2016 yılı içinde tamamlanacağını açıklarken, sağlık tesislerinin sağlık turizminin altyapısını oluşturacağını açıkladı.

Vali Çiçek’i Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Başar Semiz katıldı. 40 Ünitelik Muğla Ağız ve...