19 / 04 / 2024

muğla büyükşehir belediyesi

muğla büyükşehir belediyesi

Fethiye Limanı ve yat yanaşma yerleri imzalanan protokol kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Bodrum Hal Çarşısı'nda boşaltma ve mühürleme işlemi başlatıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki "Hal Çarşısı"nda, kira sözleşmesinin bitmesi üzerine belediye ekiplerince dükkanlarda boşaltma ve mühürleme işlemi başlatıldı.

Muğla'nın yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula Akyaka Mahallesi’nde devam eden Ula Akyaka Atatürk Caddesi yol, bulvar düzenleme projesini yerinde inceledi.

Muğla Menteşe’de Katı Atık Depolama Tesisi çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Menteşe ilçesi Akkaya Mahallesi Sarıotluk Mevkiinde katı atık düzenli depolama tesisi yapımı için çalışmalara başlayarak ihale sürecini tamamladı.

Muğla Kışla Parkı halı sahası yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen Kışla Parkı halı sahada soyunma odalarının temizliği, duş ve tuvaletlerin yenilenmesi, kale direklerinin boyanması, kale filelerinin ve aydınlatma direklerinin de yenilenmesi ile sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Muğla Büyükşehir’den kırsala 25 milyonluk yatırım!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “Hedefimiz Bir Muğla Bir” sloganı doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalar kapsamında 2015 yılında 25 milyon TL yatırımla kırsal mahallelerde 415 kilometre asfalt kaplama çalışmasını tamamladı.

Muğla'da Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli Ula’nın Kızılağaç mahallesinde atıldı.

Muğla Dalaman'da iki adet tenis kortu yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesine Dalaman Belediyesi tarafından tahsis edilen Ege Mahallesindeki alana iki adet tenis kortu yapımına başlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ek binası 2016'da açılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından projesi hazırlanan yeni ve modern hizmet binasının 2016 yılı içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Muğla'ya modern ek hizmet binası yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından projesi hazırlanan yeni ve modern hizmet binasının 2016 yılı içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bina yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından projesi hazırlanan yeni ve modern hizmet binasının 2016 yılı içerisinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 32 milyon liralık yatırım yaptı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için 249 yeni hizmet aracı alımı yaparak 32 milyon liralık yatırım yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2015 yol yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, 2014 yılı içerisindeki hizmetleri kapsamında Muğla ili genelinde 2 bin 340 km yolun bakım ve onarımının yanı sıra 105 km yolda da asfalt kaplama çalışması yaptı.

MUTTAŞ, yaz turizm sezonunda 130 bin yolcu taşıdı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan MUTTAŞ, yaz turizm sezonunda havaalanlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle başlattığı yolcu taşımacılığında 5 ay gibi kısa bir sürede 130 bin yolcuya hizmet verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı. Stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Burs başvuru tarihleri belli oldu mu?

Öğrencilerin maddi desteğe ihtiyaç duyduğu bu dönemde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs başvuru tarihleri merakla bekleniyor. Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala, İBB'nin burs programına başvurmak isteyen öğrenciler bu yılki başvuru tarihlerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Muğla'da yüzde 90'ı tamamlanan Bölge Müzesi'nin inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yüzde 90’ı tamamlanan Bölge Müzesi’nin yüklenici firmasına fesihname gönderdi, şantiyeyi boşaltmasını istedi. Firma, Büyükşehir Belediyesi’ni mahkemeye verdi, yürütmeyi durdurma kararı aldırdı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Muğla Büyükşehir'den Arasta’ya tarihi dokunuş!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, Arasta’daki eski Yağ Hali olarak bilinen alanı yeni yüzüyle Muğlalılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği yürürlükte!

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Yürürlükte Arsalara İlişkin Hükümler, Yapılaşmaya İlişkin Hükümler, Yapılara İlişkin Hükümler yer aldı. 

Muğla Büyükşehir'den 13.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Menteşe İlçesi'nde bulunan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Muğla Büyükşehir'den 17.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 4 ilçedeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Nisan 2018 tarihinde yapılacak..

muğla büyükşehir belediyesi Haberi

muğla büyükşehir belediyesi

Fethiye Limanı ve yat yanaşma yerleri imzalanan protokol kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesine devredildi.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Deniz ve Kıyı Tesisleri Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Fethiye Limanı ve yat yanaşma yerlerinin 6360 sayılı Kanun ve 6237 sayılı Limanlar İnşaatı Hakkında Kanun kapsamında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 3. Bölge Müdürlüğü ile Muğla Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokolle Büyükşehir Belediyesine devredildiği belirtildi.


Fethiye Limanı'nda devir sonrası geçiş sürecinde aksaklık yaşanmaması için daha önce Bodrum ve Marmaris limanlarında olduğu gibi tüm hazırlıkların tamamlandığı ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:


"Vatandaşların ve misafirlerin Fethiye'ye yakışır bir tesiste, liman hizmetlerinden azami ölçüde faydalanmasının temini için gerekli yatırımlar ile hizmet standartlarının artırılması yönünde çalışmalar en kısa sürede yapılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tüm kıyı tesisleri etkinlik, verimlilik,...