25 / 04 / 2024

muğla çalış tur tekneleri için iskele

muğla çalış tur tekneleri için iskele

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan ve şehrin önemli turizm bölgelerinden olan Çalış'ın çehresi değiştiriliyor. Kuş cennetine kadar olan bölümdeki sazlıklar iş makineleri tarafından sökülürken, tur tekneleri için iskeleler inşa edildi...

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Muğla'daki Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği iddialarına yalanlama!

Muğla Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Muğla'daki "Doğal sit alanlarının statülerinin değiştirildiği" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Muğla kura çekilişi ne zaman 2020? 

TOKİ Muğla kura çekilişi ne zaman 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Muğla kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Muğla kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ 100 bin konut Muğla kura çekimi sonuçları isim listesi 2020!

TOKİ 100 bin konut Muğla kura çekimi sonuçları isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim isim tam liste!

TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Muğla'da kaçak yapılaşmayla mücadelede drone ile denetim yapılıyor!

Muğla Bodrum'da başlatılan "Kaçak yapılaşma ile mücadele seferberliği" çalışmaları kapsamında drone ile denetimler yapılıyor.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, inşaatı yüzde 80 oranında tamamlanan ve 2020 yılının ilk aylarında hizmete açılacak olan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi.

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

muğla çalış tur tekneleri için iskele Haberi

muğla çalış tur tekneleri için iskele


Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan ve şehrin önemli turizm bölgelerinden olan Çalış'ın çehresi değiştiriliyor. Kuş cennetine kadar olan bölümdeki sazlıklar iş makineleri tarafından sökülürken, tur tekneleri için iskeleler inşa edildi.


Fethiye Körfezi’nde kirliliğin önüne geçilmesi için 2011 yılında Devlet Su İşleri tarafından Murt Deresi Islah Projesi hazırlandı. 12 milyon 703 bin 450 TL bedelle Adil Gülseren firmasına ihale edilen projeye 2012 yılı sonunda başlandı. 18 kilometre uzunluğundaki dere, başlangıçta 30, diğer bölümlerde 25 metre genişliğinde beton duvarlar içine alındı. Dere aracılığıyla taşınan çamurun körfeze ulaşmaması için çökertme havuzları inşa edildi. Ayrıca ulaşımın kolay sağlanması için dere üzerine 10 ayrı köprünün yapımına başlandı. Proje kapsamında Fethiye'nin turizm bölgesi Çalış'ta da ıslah çalışmaları yapılıyor. Islah çalışmasının ilçede turizm sezonunu olumsuz etkilememesi için Çalış...