28 / 03 / 2024

muğla içmeler

muğla içmeler

İçler Belediye Başkanı Zeki Eren, bağlı oldukları Muğla'nın büyükşehir olması halinde Marmaris'in bir mahallesine dönüştürüleceklerini söyledi.Eren, "Bu Türk turizmi için önemli sorunları da beraberinde getirecek. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan tur

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 546 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı. Seydikemer ilçesinde inşa edilecek olan 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi! 304 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Muğla projesinde son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek 304 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Muğla projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 304 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 304 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte TOKİ Muğla 2023 projesi detayları...

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi! 500 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... Tek bir ilçede inşa edilecek tam 500 yeni konutu sakın kaçırmayın...

muğla içmeler Haberi

muğla içmeler



Aydın ve Muğla gibi illerin yeni büyükşehirler listesinde yeralması, turizm beldelerini endişelendiriyor. Marmaris'in İçmeler Beldesi İçişleri Bakanlığı'na 'ilçe olmak'i için başvuruda bulundu. 

Turizmi birimlerinin farklı bir uygulamaya tabi olması gerektiğini vurgulayan Eren, "Beldemizin nüfusu 5 bin 276 olmasına rağmen 22 bin yatak kapasitesine sahip. Belde turizminin yüzde 80'ini yabancı turistler oluşturuyor. Bu turizm alan ve merkezinde kalan beldelerimize ayrı bir statü uygulanarak belediyelerin kapanmaması hususundaki bu talebimizi yetkililer duymalı. Bizler ülkemize büyük katma değer oluşturan beldemizin daha çok kalkınmasını istiyoruz. Eğer taleplerimiz yerini bulmazsa, hem işletmeler hem de yerel halkımız büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaktır' şeklinde konuştu.

Yeni...