28 / 03 / 2024

Muğla konut satış verileri

Muğla konut satış verileri

TÜİK 2015 Aralık Konut Satış İstatistiklerine göre Muğla’da Aralık ayında bin 789 konut satışı gerçekleşti. Ayrıca Aralık ayında Muğla’da yabancılara hiç konut satışı yapılmazken yabancılara Türkiye genelinde bin 844 konut satışı yapıldı.

Muğla'da Eylül ayında 1.238 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılı Eylül ayında; Muğla'da 336 ilk satış, 902 ikinci el satış olmak üzere bin 238 konut satış sonucu el değiştir

Muğla'da 6 ayda 8 bin 414 konut satıldı!

TÜİK verilerine göre Muğla'da 2015 yılı Ocak-Haziran döneminde 8 bin 141 konut satış sonucu el değiştirdi. En fazla konut satışı ise 2 bin 663 ile Bodrum'da gerçekleşti. En az satış yapılan yer ise Kavaklıdere oldu.

Muğla'da Temmuz ayında 1.355 konut satıldı!

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Temmuz ayı Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre Temmuz ayında; Muğla ilinde 440 ilk satış, 915 ikinci el satış olmak üzere Bin 355 konut satış sonucu el değiştirdi.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Satılık konut stokunun yüzde 62 arttığı Muğla’da ortalama konut fiyatı şaşırttı!

11 şehri etkileyen depremden sonra göç devam ederken, artan talep nedeniyle gayrimenkul piyasası hareketlendi. Bu şehirlerden bir tanesi de Muğla oldu. Muğla genelinde ortalama kira 15 bin 336 lira, ortalama satış fiyatı 4 milyon 411 bin 810 lira şeklinde oldu.

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konutta arz talep dengesi bozuldu mu? Yeni konut satışlarında son durum ne? 

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Erdal Eren, konut sektöründe arz talep dengesizliğinin artarak sürdüğüne dikkat çekti ve yeni konut satışlarının yavaşladığını aktardı...

Muğla'da konut satışları düşüşe geçti!

Türkiye'de Ağustos ayı konut satışları önceki gün açıklandı. Türkiye genelinde konut satışları 140 bini geçerken Muğla'da ise satışlar  yüzde 26,8 düştü.

Muğla'da konut satışları patladı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde pandemi döneminde faizlerin düşmesi ve kredilerin ötelenmesiyle çok cazip duruma  gayrimenkul satışlarında Temmuz ayında adeta patlama yaşandı...

Muğla'da konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu 2019  Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri kamuoyu ile paylaşıldı. TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından verilen bilgilendirmede göre Muğla'da konut satışları yüzde 13,3 artış gösterdi...

Ege'de konut satışlarının şampiyonu Muğla oldu!

Türk Vatandaşlığı Kanunu’ndaki değişiklik yabancı alıcıyı harekete geçirdi. Ege Bölgesi'nde yabancıya konut satışının şampiyonu Muğla oldu.

Muğla’da konut fiyatları yükselişte!

TÜİK 2018 yılı Ekim ayı Türkiye geneli konut satış istatistikleri açıklandı. Yayımlanan istatistiklere göre konut satışında metrekare fiyatı en fazla olan il Muğla oldu. Muğla’da ortalama konut metrekare satışı 4 bin 695 TL. 

TOKİ Muğla Menteşe'de 948 konut yapıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 948 adet konut Kuralı Satışa sunulacak.

Muğla konut satış verileri Haberi

Muğla konut satış verileri

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yücedağ tarafından 2015 yılı Aralık ayı Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Yücedağ’ın verdiği verilere göre Muğla genelinde 525 ilk satış, bin 264 ikinci el satış olmak üzere bin 789 konut satış sonucu el değiştirdi. Aynı dönemde Türkiye genelinde ise  142 bin 599 konut satış sonucu el değiştirdi. Konut satışlarında İstanbul 26 bin 595 konut satışı ile en yüksek paya (%18,7) sahip oldu. İstanbul’u 16 bin 046 konut satışı (%11,3) ile Ankara, 8 bin 345 konut satışı (%5,9) ile İzmir izledi. Muğla ise Türkiye genelinde %1,3’lük payla 22. sırada yer aldı. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 13 konut ile Hakkâri, 15 konut ile Şırnak, 20 konut ile Ardahan oldu.


İPOTEKLİ SATIŞ


Muğla’da 166 ilk satış,...