24 / 04 / 2024

muğla marmaris bina yıkımı

muğla marmaris bina yıkımı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 5 bine yakın binaya, imara aykırı oldukları gerekçesiyle yıkım kararı verildi. Aralarında 35 otel ve 500 konutun da bulunduğu bu binalara, ayrıca toplam 15 milyon lira para cezası kesildi.

Marmaris'te 5 bin bina yıkılacak!

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ndeki 35 turistik otel ve 500 konutun da aralarında bulunduğu 5 bine yakın bina için imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verilip, toplam 15 milyon lira para cezası kesildi.

AFAD duyurdu: Muğla'da 4.3 şiddetinde deprem oldu!

Ülke genelinde deprem haberleri gelmeye devam ediyor.  Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 07.56'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Son Dakika Muğla Marmaris'te korkutan deprem

Son dakika deprem haberleri. Muğla'nın Marmaris ilçesinde deprem oldu. Saat 18:45'te gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla'da 156 bina acil yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'da yangınlar nedeniyle 11 bin 844 haneden 36 bin 365 vatandaşın tahliye edildiğine vurgu yaparak "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" diye konuştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Muğla’da bir milyon 161 metrekarelik alana yapı izni!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 9 aylık süreç içinde Muğla’da 2 bin 686 bina ile 7 bin 271 daireye yapı ruhsatı verildiğini açıklarken bu alanın bir milyon 161 bin 74 metrekarelik alana sahip olduğu bildirildi.

Muğla'da konut satışları patladı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde pandemi döneminde faizlerin düşmesi ve kredilerin ötelenmesiyle çok cazip duruma  gayrimenkul satışlarında Temmuz ayında adeta patlama yaşandı...

Muğla'daki 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetimlerinde Muğla'daki imar barışına aykırı yapılar tespit edilip, yıkımı gerçekleştiriliyor. Bodrum, Marmaris, Milas, Ortaca ve Fethiye başta olmak üzere tüm ilçelerde belirlenen 1584 kaçak yapının yıkımı tamamlanıyor.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Muğla'da arsa metrekare fiyatları 150-250 TL arttı!

Koronavirüs sebebiyle Muğla'da müstakil bahçeli evlere ve arsalara talep artmıştı. Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Emlak Müşaviri Çetin Aksu, bölgedeki konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve sektörü değerlendirdi...

muğla marmaris bina yıkımı Haberi

muğla marmaris bina yıkımı

MARMARİS Belediyesi, geçen yıldan bu yana ilçedeki kaçak yapılaşmayla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Biiyükşehir Kanunuyla birlikte mahalleye dönüşen köyleri de kapsayan denetimlerde, 5 bine yakın binanın imara aykırı olduğu tespit edildi. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, yaptığı açıklamada ülkede imar planı diye bir şey olmadığını öne sürdü. Bir yıllık sürede yüzlerce konut, işletme ve otelin de içinde bulunduğu ne kadar şikâyet konusu olan yer varsa hepsine işlem yapmak zorunda kaldıklarım ifade eden Acar, "Bu alanlara yıkım kararları çıkardık, para cezaları kestik." dedi. Bu binaların arasında 35 turistik tesisin de bulunduğunu kaydederek, "Bunca yıldır çalışan otelin, bilmem kaç santimlik imara aykırı durumu varmış. Bırakın Marmaris'i, ülke genelinde tüm yapıları inceleyin, mutlaka birkaç santim aykırılıklar çıkar. 


Ne yani, şimdi biz...