25 / 04 / 2024

Muğla spor salonları

Muğla spor salonları

Muğla'da 3 bin kişilik spor salonu inşaatında sona gelindi. Aydın’da 2009-2011 yılları arasında da il müdürü olarak görev yapan Çeker, Muğla’da Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımını yapması ile dikkat çekmişti.

Muğla Ula'ya FİFA standartlarında spor tesisi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ula Karabörtlen Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Ula Bölge stadını yerinde inceledi.

Muğla Yatağan'a 6 milyon TL'lik spor merkezi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Yatağan'a 5 milyon 981 Bin TL’lik spor merkezi inşa ediyor

Muğla Menteşe'ye yeni halı saha inşa ediliyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe'ye 336 bin 700 TL’lik yeni bir halı saha inşa ediyor.

Muğla Büyükşehir'den 3 yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi spor tesisi yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Seydikemer’de 3 adet tenis kortu yapımına başladı.

Muğla Ortaca’ya basketbol sahası inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ‘Spor tesisleri yapmak, işletmek ve amatör spor faaliyetlerine destek olmak’ amacından hareketle yapmaya devam ettiği spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve 7’den 77’ye herkesin spor yapabilmesi için Muğla’ya yeni spor tesisleri kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir'den Gazeller'e spor tesisi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe İlçesi Gazeller Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Gazeller Halı Sahası’nın açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir'den yeni spor yatırımları!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Yenice Mahallesi’ne 30x50 ebadında bir halı saha ve içinde 2 soyunma odası 1 kafeterya ile seyirci tuvaletleri bulunan müştemilatın yer aldığı spor tesisi yapımı başlıyor

Muğla Menteşe'de bin kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'dan Ankara'ya giden heyetle birlikte Ulaştırma ve Denizcilik, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor ile Sağlık Bakanı'nı ziyaret etti, kente yapılacak olan projelerin müjdesini verdi.

Muğla Büyükşehir'den Datça'ya halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Datça İlçesi Cumalı Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve tesis, Datçalı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Muğla Seydikemer'e Anadolu İmam Hatip Lisesi geliyor!

Muğla Seydikemer'de, 24 derslikli yatılı Anadolu imam hatip lisesi, 200 yataklı pansiyon, uygulama camisi, spor salonu ve kütüphane yapımı için protokol imzalandı.

Muğla'da 3 bin kişilik spor salonu inşaatında sona gelindi!

Muğla'da 3 bin kişilik spor salonu inşaatında sona gelindi. Aydın’da 2009-2011 yılları arasında da il müdürü olarak görev yapan Çeker, Muğla’da Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımını yapması ile dikkat çekmişti.

Muğla'da spor turizmi için 350 milyon TL'lik bütçe ayrıldı!

Turizmin gözde merkezi Muğla 350 milyon liralık bütçe ile spor turizminde de söz sahibi olmaya hazırlanıyor. Şehir yapımı süren spor tesisleri sayesinde spor turizminde söz sahibi olmak istiyor.

Muğla spor salonları Haberi

Muğla spor salonları

2013 Şubat ayında Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atanan Güreş Federasyonu Eski Başkanı Bekir Çeker, Aydın’a atandı. Aydın’da 2009-2011 yılları arasında da il müdürü olarak görev yapan Çeker, Muğla’da Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımını yapması ile dikkat çekmişti.


MUĞLA’DA SPORTİF YATIRIMLARA ÖNEM VERDİ

2,5 yıl görev yaptığı Muğla’da, Muğla’nın hali hazırdaki kapalı spor salonunun uluslararası müsabakalar için yeterli olmaması nedeniyle Muğla’ya yeni ve 3 bin kişilik spor salonu, Yatağan’a 500, Bodrum Yalıkavak beldesine 250, Seydikemer’e 500, Fethiye’ye 2 bin, Kavaklıdere’ye 250 kişilik Bodrum ve Marmaris’e spor salonları. Muğla ve ilçelerinin en büyük eksiklerinden birisi olan Gençlik merkezleri de Bekir Çeker döneminde yapımına başlandı. Muğla merkezde bulunan Uluslar arası Gençlik Merkezi tamamlandı. Yine Fethiye, Bodrum ve Marmaris’e de...