26 / 04 / 2024

muğla yangın konutları teslim

muğla yangın konutları teslim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Seydikemer kuraları bugün çekiliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Seydikemer 100 bin konut projesinde yer alan konutların sahipleri bugün belli olacak.

TOKİ Muğla 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ 100 bin konut Muğla projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Fethiye Karaçulha 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Fethiye Karaçulha 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Muğla'da nöbetçi noter uygulaması başladı!

Muğla'nın Bodrum, Fethiye ve Marmaris ilçelerinde de Nöbetçi Noter uygulaması başladı. Hafta içi notere gidemeyen vatandaşları için bu uygulama bir fırsat.

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

TOKİ Muğla Menteşe Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor!

Muğla Menteşe Emirbeyazıt 1106 konut Projesinde satışta olan 948 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi İmzalama işlemleri başlıyor.

Muğla'da TOKİ Konutları için kura çekildi!

MUĞLA'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 1106 konuttan 948'inin sahipleri kura ile belirlendi.

Muğla Menteşe TOKİ kura sonuçları isim listesi 948 konut!

Muğla Menteşe TOKİ kura sonuçları isim listesi 948 konut henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 364 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Menteşe kura sonucu 17 Ağustos 2017!

TOKİ Muğla Menteşe kura sonucu 17 Ağustos 2017 henüz açıklanmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi 17 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

muğla yangın konutları teslim Haberi

muğla yangın konutları teslim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tatilcilerin gözdesi Antalya'da günlerce devam eden orman yangınında zarar gören Kalemler ve Demirciler mahallelerine geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, gerçekleştirilen çalışmaları da denetledi.

Demirciler Mahallesi'nde yangında evini yitiren Zeynep Arslan'ın Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile yeniden yapılan evin gezen Murat Kurum, daha sonra çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

2021 yılında ciddi afetler yaşandığını dile getiren Bakan Murat Kurum, her felakette ilk andan itibaren vatandaşların yanlarında olduklarını söyledi

Antalya ve Muğla'da çıkan orman yangınlarında da tüm ülkenin kalbinin afet bölgeleri için attığını ve Türkiye genelinde ciddi seferberlik yaşandığını dile getiren Bakan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, ilgili bakanlıkların ve kurumların vatandaşın ihtiyaçlarının giderilmesi için çalıştığını kaydetti.

- "Tüm...