29 / 03 / 2024

Muğlada Eylün ayında bin 238 konut satıldı

Muğlada Eylün ayında bin 238 konut satıldı

2015 yılı Eylül ayı Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılı Eylül ayında; Muğla ilinde 336 ilk satış, 902 ikinci el satış olmak üzere bin 238 konut satış sonucu el değiştirdi.

Amerika'da konut fiyatları eylül ayında artışını sürdürdü

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, eylül ayında geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 3,9 yükseldiğini açıkladı. Yayımlanan ulusal konut fiyat endeksi verileri ve rakamlar ile haberin ayrıntıları...

Cari işlemler dengesi eylül ayında 1.9 milyar dolar fazla verdi 

Cari işlemler dengesi, eylül ayında piyasanın üstünde gerçekleşerek 1,88 milyar dolar fazlalık gösterdi.. Buna göre, net hata ve noksan kalemi eylül ayında 208 milyon dolar olarak kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Toplam ciro endeksi Eylül ayında yüzde 64,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, Eylül ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 64,1 artış gösterdi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

OPEC'in petrol üretimi Eylül ayında günlük 273 bin varil arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) ham petrol üretimi Eylül ayında önceki aya göre günlük 273 bin varil artış göstererek, 27,75 milyon varile çıktı.

Küresel petrol arzı Eylül ayında günlük 270 bin varil arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından açıklanan verilere göre, küresel petrol üretiminin, Eylül ayında bir önceki aya göre günlük 270 bin varil artış göstererek, 101 milyon 570 bin varile ulaştığı bildirildi.

Skoda Octavia alacaklara müjde! Octavia’da eylül ayı fiyatıyla yola devam!

Çekya’dan çıkarak tüm dünyaya adını duyuran Skoda, Ekim 2023 fiyatlarını belirledi. Skoda, ekim ayında Octavia modeline zam yapmadığını ve eylül ayında belirlenen fiyat listesiyle satışlara devam edileceğini duyurdu.

THY eylül ayında 7,9 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), eylül ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarına göre yüzde 84,9 doluluk oranına yaklaşarak, toplamda 7,9 milyon yolcu taşıdığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Otomotiv ihracatı Eylül ayında 2,8 milyar dolar oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin otomotiv endüstrisi 2023 yılının eylül ayında 2 milyar 822 milyon dolarlık ürün ihraç etti.

Hazine eylül ayında 69 milyar 53 milyon lira açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığının açıkladığı verilere göre eylül ayındaki nakit gerçekleşmelerine göre 486 milyar liralık gelire karşı 555 milyar liralık da nakit gider gerçekleşti. 29 eylül haftasında döviz rezervlerinde 3,3 milyar dolar azalma oldu.

Togg eylül ayında vites büyüttü

2023 Ağustos ayında bin dokuz yüz altmış beş adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan elektrikli otomobil markası Togg, eylülde iki bin iki yüz dört adetlik teslimat sayısına ulaştı.

Eylül ayı enflasyon rakamı ne olacak? İşte ekonomistlerin enflasyon tahminleri!

Gelecek haftanın en önemli gündem maddelerinden birisi eylül ayı enflasyon rakamları olacak. Ekonomistler, eylül ayında TÜFE’de yüzde 4,9 artış, yıllık bazda ise yüzde 61,7 civarında artış bekliyor.

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia Picanto’ya eylül ayında zam gelmedi! Picanto’da ağustos fiyatıyla yola devam!

Kia’dan Picanto modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Kia, Picanto’ya eylül ayında zam yapmadığını ve ağustos fiyatıyla satışlara devam ettiğini duyurdu.

Muğlada Eylün ayında bin 238 konut satıldı Haberi

Muğlada Eylün ayında bin 238 konut satıldı

Aynı dönemde Türkiye genelinde ise 92 bin 483 konut satış sonucu el değiştirirken, Muğla, Türkiye genelinde %1,3’lük payla 21. sırada yer aldı.


"MUĞLA’DA 122 İLK SATIŞ, 212 İKİNCİ EL SATIŞ OLMAK ÜZERE 334 KONUT İPOTEKLİ SATIŞ SONUCU EL DEĞİŞTİRDİ"

Aynı dönemde Türkiye genelinde ise 28 bin 684 konut ipotekli satış sonucunda el değiştirdi. Türkiye genelinde toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı yüzde 31 olurken bu oran Muğla ili için yüzde 27 olarak gerçekleşti. En yüksek ipotekli satış 5 bin 844 ile İstanbul’da gerçekleşti. İstanbul yüzde 20,4’lük ipotekli satış payı ile Türkiye sıralamasında ilk sırayı aldı. İstanbul’daki toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı ise %36,5 oldu. Muğla ise Türkiye genelinde yüzde 1,2’lik payla 22. sırada yer aldı. Toplam konut satışları...