20 / 04 / 2024

Muhammed Emir Akkuş kimdir

Muhammed Emir Akkuş kimdir

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu. KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. Trends Property Gayrimenkul, Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu!

Abdülkadir Akkuş, yeni şirket kurdu. KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

Tuba Ef İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuba Ef İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Yıldız ve Muhammed Emir Yıldız ortaklığında kuruldu.

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum'daki tatillerini bitirip İstanbul'a dönen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş çifti Bodrum'da yaşama kararı aldı.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un Bodrum'daki milyonluk villası!

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuşla Bodrum'da görüntülendi. Çift, milyonlarca lira vererek aldıkları, denize sıfır evinde gün boyu manzarayı izledi.

Abdülkadir Akkuş: İnşaat sektöründe kredi kullanım oranının yükseltilmesi önemli bir adım!

Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, koronavirüs salgının sektörler üzerindeki etkisini değerlendirdi…

Muhammed Emir Akkuş kimdir Haberi

Muhammed Emir Akkuş kimdir

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, yeni bir şirket kurdu. 

KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş ve Muhammed Emir Akkuş ortaklığında kuruldu.

Türkiye’deki arazi alım satımı, nitelikli gayrimenkul projeleri geliştirmek ve bu projelere yatırım yapmak gibi bir misyonu üstlenen Akkuş Gayrimenkul, gayrimenkul sektörüne örnek olacak bir anlayışla projeler hayata geçiriyor. Akkuş Gayrimenkul, bugüne kadar 60 bin metrekarelik projeyi tamamladı.

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Muhammed Emir Akkuş ile yeni bir gayrimenkul yatırımına imza attı. 

KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, gayrimenkul alanında faaliyette bulunacak. Şirket, Her türlü gayrimenkullerin alımı,satımı, kiralanması ve kiraya verilmesini yapmak üzere hizmet sunacak. 

KDR Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü gayrimenkullerin alımı,satımı, kiralanması...