20 / 04 / 2024

Muhammed Küçük

Muhammed Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük, Bünyamin Küçük tarafından kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

Myk Plastik Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Myk Plastik Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 3.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Muhammed Kömürcüoğlu tarafından kuruldu.

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jm Green Future Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jonathan Mann ve Muhammed Yasin Örücü ortaklığında kuruldu.

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Bumu Mimarlık Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Şişli'de 48 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Melih Bıyık ve Muhammed Öztaş ortaklığında kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hcm Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hcm Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tavusbay ve Muhammed Tavusbay ortaklığında kuruldu.

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mky Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kaya tarafından kuruldu.

Muhammed Küçük Haberi

Muhammed Küçük

Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Küçük, Köksal Küçük, Muhammed Küçük, Mustafa Küçük, Fatih Küçük, Semih Küçük, Halit Küçük, Harun Küçük ve Bünyamin Küçük tarafından 36 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akvizyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, Sultançiftliği Mahallesi, Ordu Caddesi, 168. Sokak,...